10 najrazmaženijih holivudskih glumaca s kojima nitko ne voli raditi

10 najrazmaženijih holivudskih glumaca s kojima nitko ne voli raditi

Foto: JLP, Instagram, Vogue, Screenshot Youtube

NISU baš svi holivudski glumci profesionalni, unatoč tome što im njihova zanimanja donose milijune dolara godišnje.

1. Lindsay Lohan
 
Zločesta cura Hollywooda, kako joj često tepaju, prvi vrhu je ove ljestvice. Poznata je po tulumarenju, kašnjenju, zaboravljanju tekstova, ali i činjenici da se ponekad uopće ne pojavljuje na radnom mjestu.
 
 
2. Bruce Willis
 
Slavnom glumcu najbitnije je da je njemu dobro te često cijeloj ekipi diktira uvjete rada. To podrazumijeva i to da on radi što hoće, kad hoće. 
 
 
3. Edward Norton
 
Gospodin Norton poznat je po tome što voli zapovijedati drugim glumcima te je čest uzrok njihovog stresa.
 
 
4. Jennifer Lopez
 
Latino diva, kao jedna se voli ponašati i kad radi. Bahati stav i nemogući zahtjevi, odlike su ove talentirane pjevačice i glumice. Čini se kako je dotična zaboravila "blok" iz kojeg je došla.
 
 
5. Katherine Heigl
 
Katherine Heigl poznata je po tome što voli "pljuvati" po projektima, na kojima je nekad radila. Također, čini se kako to voli raditi i tijekom snimanja istih, što ju je brzo dovelo na listu nepoželjnih kolega.
 
 
6. Russell Crowe
 
Poznati Australac vrlo je temperamentan, a navodno jako voli piti i ulaziti u fizičke sukobe. Idealno za izbjegavanje.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
 
7. Christian Bale
 
Slavni glumac, osim po neosporivom talentu, poznat je i po tome što voli proturječiti redateljima i producentima, zbog čega oni ne vole raditi s njim, a navodno ni drugi glumci.
 
 
8. Charlie Sheen
 
Sve što ćemo reći jest da nas to nimalo ne čudi, s obzirom na njegove razne ovisnosti.
 
 
9. Gwyneth Paltrow
 
A i za Gwyneth bi lagale, kada bi rekle da to nismo očekivale. Poznata glumica uvijek se drži uzvišeno, a poznata je i po pomalo bizarnom načinu života. Navodno zahtjeva da se tuš u teretani čisti, prije nego što ga ona koristi, jer ju je strah da ne dođe u kontakt s "tuđom" vodom. Poznata je i po tome što jako voli tračati ostale slavne kolegice.
 
 
10. Julia Roberts
 
Iako često ostavlja dojam kao da stoji čvrsto na zemlji, Julia navodno često odluta među oblake, kada je u pitanju njezino radno mjesto. Navodno se na setu ponaša kao prava razmažena diva, a jednom prilikom dignula je živce i slavnom redatelju Stevenu Spielbergu, koji joj je iz tog razloga značajno smanjio ulogu u filmu "Hook". 
 
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara