2 trika s obrvama zbog kojih će oči izgledati veće

2 trika s obrvama zbog kojih će oči izgledati veće

Foto: Instagram

NE KAŽE se bez razloga da obrve mogu promijeniti izgled cijelog lica.

Tu nije stvar samo u urednosti i redovitom čupanju ili pak popunjavanju obrva, već o pomno izabranom obliku koji određenom licu najbolje pristaje.

Zbog lijepih obrva možemo izgledati mlađe, glamuroznije i ljepše, a dobre obrve utječu i na to kako izgledamo bez šminke.

Možda niste znale kako vizualno obrve mogu i povećati i smanjiti oči pa bi žene sa sitnim očima trebale obratiti pažnju na sljedeći savjet.

Vizažistica Pati Dubroff za portal "Allure" otkrila je kako oblikovati obrve da bi oči izgledale veće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisko postavljene obrve mogu naprvaiti da oči izgledaju manje, baš kao i ravne obrve. Želite li povećati područje oko oka i tako napraviti dojam veličine, pobrinite se da obrve uvijek budu oblikovane u luku.", kaže Patti.

Najviši dio luka trebao bi biti na 3/4 same duljine, a Patti tvrdi kako i boja može utjecati na to izgledaju li nam oči malo ili veliko.

Na tamnije obrve Patti nanosi sjenilo za obrve koje je malo svjetlije od dlake od početka do luka, a zatim od sredine luka do kraja obrva nanosi tamnije sjenilo, i na kraju sve počešlja četkicom kako bi izjednačila nijanse.

To dodaje punoću obrvama, a oči izgledaju kao da su postavljene dalje jedne od druge pa je ovaj trik idealan za žene s blisko postavljenim očima.

Za svjetlije obrve predlaže sjenilo 2 tona tamnije od obrva, ali nikako tamnije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara