3 načina da napokon privučeš ljubav

3 načina da napokon privučeš ljubav

Foto: Yacht Style

POSTOJE žene koje nisu u vezi i to im savršeno odgovara.

Postoje i one koje bi dale sve na svijetu da napokon pronađu nekoga, ali im to nikako ne uspijeva. Ako pripadaš u ovu drugu grupu, ovo su savjeti koji bi ti mogli pomoći da napokon pronađeš frajera kakvog si tražila.

Izađi van

Znamo da zvuči pomalo glupo, ali jako velik broj žena koje se žale da ne mogu upoznati nikog najčešće preferiraju ostanak kod kuće umjesto izlaska. Ostanak u krevetu uz dobru knjigu je divna stvar, ali na taj način definitivno nećeš upoznati nikoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Riješi se popisa

Svaka od nas u glavi ima popis kvaliteta koje mora imati muškarac s kojim želimo vezu, a neke žene idu toliko daleko da odbijaju pričati s frajerom koji se ne uklapa u stavke s popisa. Nemoraš odustati od svih kvaliteta koje tražiš, ali ako se striktno držiš popisa, sama si kriva što nemaš nikoga.

Budi realistična

Vjerojatno želiš frajera koji je visok, nevjerojatno zgodan, uspješan u poslu, bogat, omiljen u društvu i među ženama, frajera koji je čekao samo tebe da ga pretvoriš u svog dobrog, pažljivog dečka… Iako je ovo čest scenarij u filmovima, normalni, pravi frajeri ipak ne mogu imati baš sve. Budi realistična u svojim očekivanjima i pretvori nesavršenog frajera u savršenog za sebe.

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara