3 tajne sretnih parova

3 tajne sretnih parova
Foto: Screenshot Youtube
 
SRETAN par - nekima idu na živce, nekima idu još više na živce, neki vole biti okruženi upravo takvim ljudima… U svakom slučaju, sretni parovi su najčešće ljudi koje zavidno gledamo i sanjamo o tome da će i naša veza jednom biti takva. Biti sretan par možda se čini kao nemoguća misija, ali ako znaš tajnu sretnih parova, ona postaje sasvim moguća.
 
Sretni parovi slave godišnjice
 
Ne samo godišnjicu veze, sretni parovi obilježavaju i sitne stvari, primjerice mjesec dana od prvog poljupca, dva mjeseca otkad su službeno zajedno,  godina dana otkad su se prvi put upoznali - sve ovo slave u tajnosti. Mala, privatna slavlja i obilježavanje ovakvih stvari zbližava parove i čini ih sretnima.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaju nadimke
 
Iako će muškarci možda reći da slatki nadimci nisu idealna stvar u vezi, svaki od njih voli kada ih žena u koju su zaljubljeni nazove nekim simpatičnim imenom. Tako Medo od nadimka kojem bi se možda njegovo društvo smijalo jako brzo postaje nešto na što je on ponosan. Plus, dokazano je da davanje nadimaka smanjuje mogućnost svađe, jer samo trebaš u pravo vrijeme osloviti svog dečka tim nadimkom i sigurno će se raznježiti.
 
Ne pretjeruju na društvenim mrežama
 
Parovi koji svakih nekoliko minuta objavljuju koliko se vole vjerojatno posvećuju manje pažnje svojoj vezi, a više pažnje publici zbog koje jesu u vezi. Sretni parovi se ne bave društvenim mrežama, sretni parovi se sastoje od dvije osobe koje se bave jedna drugom.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara