4 glavna razloga zašto parovi prekidaju

4 glavna razloga zašto parovi prekidaju

Foto: Mango

SAVRŠEN početak ne garantira sretni kraj.

1. Niste na istoj valnoj duljini
 
Kaže se kako se suprotnosti privlače, no kada su u pitanju najosnovnija načela i vrijednosti u životu, a vi niste na istoj stranici, naći ćete se u borbama čitavim putem. Zapamti, svaka veza zahtjeva trud, no ne onaj koji te svaki dan iscrpljuje do krajnjih granica.
 
2. Promijenili ste se
 
Ljudi se mijenjaju, no ponekad ne na način koji bi ih dodatno povezao. Nažalost, nekima će to s vremenom jednostavno postati previše. No, u takvim situacijama, prekid je uvijek bolja opcija od svakodnevnog emocionalnog mučenja.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. On je nezreo
 
On nema planova za budućnost. Nema posao, ali ga ni ne traži. Bezobziran je i samo misli na sebe. Ne komunicira iskreno s tobom i radije izbjegava ozbiljne razgovore. Sve su to znakovi nezrelosti, o kojima trebate što prije razgovarati. Ako ni tada ne učini baš ništa po tom pitanju, možda je bolje da pronađeš nekoga tko hoće.
 
4. Varanje
 
U trenutku kada jedna strana to prizna, sve se mijenja. Neke se stvari čak i oproste, no često se nikako ne mogu zaboraviti. Kada se prizna nevjera, bude se osjećaji ljutnje i stalne sumnje. S druge strane, kada se ne prizna, to može uzeti danak na nečijoj savjesti, što često dovodi do velikih problema, a na kraju i prekida.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara