4 načina da privučeš pozitivne veze s muškarcima

4 načina da privučeš pozitivne veze s muškarcima

Foto: Mango

AKO si jedna od onih koje stalno završavaju u čudnim, lošim vezama, možda nije stvar samo u frajerima koje biraš… Možda je stvar u tebi.

Zdrave veze se ne događaju kad nađeš pravog frajera, događaju se kad prestaneš prihvaćati išta drugo. Ako želiš ostvariti "normalnu", pozitivnu vezu, ovo su stvari kojih se trebaš držati.

Što manje prigovaranja

Bez brige, ne govorimo da ne smiješ prigovarati frajeru s kojim si u vezi - govorimo o prigovaranju kao životnom stilu. Sasvim je ok tu i tamo izbaciti iz sebe ono što te muči, ali ako je to sve što radiš, nitko neće htjeti biti u tvom društvu.

Što manje prošlosti

Svi imamo prošlost koja nas je oblikovala na ovaj ili onaj način, ali ako stalno živiš u prošlosti, teško ćeš znati cijeniti sve ono što se trenutno događa. Spakiraj prošlost u ladicu i okreni se stvarima koje se upravo događaju oko tebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ti na prvom mjestu

Staviti sebe na prvo mjesto nije sebično - to je jedino normalno. Kad staviš sebe i svoje osjećaje na prvo mjesto, nećeš tolerirati stvari koje ne zaslužuješ, što znači da ćeš automatski eliminirati sve frajere koji bi se prema tebi odnosili loše.

Bez puno brige

Ako brineš o tome kad ćeš napokon pronaći dobrog frajera, trošiš vrijeme na stvari koje će te samo rastužiti. Doći će kad za to bude vrijeme, a što više brineš, to će sve dulje trajati.

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara