5 alternativa kreme za brijanje

5 alternativa kreme za brijanje

Foto: Shutterstock

NEĆETE vjerovati što sve možete upotrijebiti kada vam ponestane kreme za brijanje...

Balzam za kosu. Osim što omekšava sve dlačice na vašem tijelu, izvrsno hidratizira kožu te je najsavršenija alternativa kremi za brijanje. Kunemo se da ćete s njim uspjeti izdepilirati i one najupornije dlačice koje su čvrsto priljubljene uz vašu kožu.

Krema za tijelo. Baš kao i balzam, losion ili krema za tijelo nevjerojatno će omekšati vašu kožu i olakšati depilaciju. Nećete vjerovati da vaša koža može biti toliko mekana i glatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ulje. Za depilaciju vam mogu poslužiti ulje kokosa, badema, kao i obično baby ulje. Ulje kokosa ima izvrsna antibakterijska svojstva, ulje badema je savršeno za masaže pa ne vidimo zašto ne bi bilo dobro i za depilaciju, a baby ulje jednostavno miriši toliko dobro da mu je nemoguće odoljeti.

Med. Med je namirnica koja izvrsno hidratizira kožu, omekšava ju i ima antibakterijska svojstva. Njegov ljepljivi sloj izvrsno će štititi kožu od porezotina, a jednostavno ćete ga ukloniti toplom vodom. Jesmo li spomenuli da vam nakon meda noge ostaju nevjerojatno mekane i glatke?

Sapun. Mnogi se sapuni baš poput kreme za brijanje pjene u dodiru s kožom, pa su izvrsna zamjena kremi za brijanje. Klizava tekstura sapuna olakšat će depilaciju, a jedino na što biste trebali paziti je da izbjegavate izrazito mirisne sapune kako ne biste iziritirali kožu.

Izvor: Cosmopolitan.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara