5 načina kako zadržati dozu tajanstvenosti u vezi

5 načina kako zadržati dozu tajanstvenosti u vezi

Foto: Joseph Chen

U NEŠTO nema sumnje: počeci romantičnih veza su najbolji.

No, nakon nekoliko mjeseci ili godina, možda ćeš početi razmišljati o tome kako ne postoji ništa što ne znaš o svom dečku.

Srećom, postoje mali načini na koje možete oživjeti tajanstvenost, koja je bila toliko sexy u vašim počecima. Donosimo nekoliko načina kako.

1. Iznenađujte se

Sjeti se svih aktivnosti koje ste radili na početku. Neke od tih stvari sigurno niste dugo radili pa ne bi bilo loše podsjetiti se na njih. Također, nema ničeg lošeg u smišljanju i nekih novih stvari, a čar je u tome da ih on ne očekuje.

2. Nemojte se prestati brinuti o sebi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Znamo kako voliš taj osjećaj ugode sa svojim partnerom, no kada se prestaneš brinuti o tome što on misli o tebi, to može biti problematično. Drugim riječima, znamo da voliš ugodne večeri u pidžami pred televizorom, no ponekad se treba srediti i izaći, ako shvaćaš što želimo reći.

3. Podijelite najdublje seksualne fantazije

Ne možeš biti uzrujana oko toga što on ne mijenja stvari u krevetu, ako nisi vokalna u vezi stvari koje želiš. Jednostavno je. Neka zna što želiš i nek te iznenadi time, onda kada to najmanje očekuješ.

4. Promijenite rutinu

Rutina je zdrav aspekt svakog odnosa, no samo u umjerenim količinama. Prekomjerna rutina može dovesti do dosade, a sve što trebate učiniti kako biste to izbjegli jest, s vremena na vrijeme, promijeniti ustaljene navike te isprobati nešto novo. To ne mora biti ništa veliko, samo nešto u čemu će te jednako uživati, ako ne i više, kao npr.  neki novi restoran ili hobi.

5. Provedite dovoljno vremena odvojeni

Da bi vaša veza bila zdrava, oboje trebate određenu količinu vremena potrošiti samo na sebe i svoje interese. Tako ćete se zaželjeti jedno drugoga, što baš nikada nije loša stvar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara