5 pametnih stvari koje obožavamo kod muškaraca

5 pametnih stvari koje obožavamo kod muškaraca

Foto: Gucci

KADA razmišljamo o najseksi stvarima koje volimo kod muškaraca, često se koncentriramo na fizičke osobine - široka ramena, pločice na trbuhu, lijep osmijeh… Sve su ove stvari ok, ali najseksi stvar na muškarcu je ipak glava. I to pametna glava. Ovo su pametne stvari koje muškarce u našim očima čine sasvim neodoljivima.

Strast prema nečemu
 
Bilo čemu… dobro, skoro bilo čemu. Muškarac koji ima strast koju pronalazi u poslu ili hobiju, puno je privlačniji od onog koji od hobija prakticira sjedenje na kauču.
 
Bogat vokabular
 
Ne onakav pretenciozan vokabular koji koriste ljudi koji se skrivaju iza velikih riječi - govorimo o muškarcu koji priča i zvuči pametno, bez da pametuje.

Izraženo mišljenje
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Muškarci koji imaju konkretno mišljenje o konkretnim problemima su puno zanimljiviji sugovornici od onih koji na kavi znaju samo sjediti i laprdati o glupostima.
 
Raspored
 
Muškarac s rasporedom je uvijek privlačniji od onog koji nema ništa za raditi cijeli dan, jer žena onda zna da se mora izboriti za komadić njegovog slobodnog vremena.
 
Sklonost popravljanju stvari
 
Znamo da zvuči zastarjelo, ali muškarac koji zna popraviti sitne kvarove u kući je uvijek puno privlačniji od onog koji ne zna promijeniti žarulju.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara