5 pravila za uspješno dejtanje

5 pravila za uspješno dejtanje

 Foto: So It Goes

AKO si solo i još nisi shvatila koliko je to lijepo, vrijeme je da razmisliš koliko ti je zapravo dobro u životu i objeručke prihvatiš sve što ti se može dogoditi.

Većini solo cura je "dejtanje" problematično i naporno, ali to uopće ne mora biti tako. Uz ovih nekoliko pravila, počet ćeš uživati u izlaženju s frajerima.

Jedan kao nijedan
 
Ne pokušavamo promovirati serijsko izlaženje sa što većim brojem muškaraca, ali ako nemaš dečka, nemoj misliti da odlazak na kavu s jednim koji ti se sviđa znači da moraš odbijati sve ostale. Dokle god si single, imaš se pravo zabavljati. Neka se oni malo bore za tebe!
 
Gluma je glupa
 
Znamo, na prvom spoju vjerojatno imaš potrebu odglumiti da si bolja ili drugačija nego što jesi, ali nemoj. Nije poanta da nekoga nagovoriš i uvjeriš da mu se sviđaš - poanta je da mu se svidiš baš onakva kakva jesi.
 
Mane mogu biti vrline
 
Ako primijetiš neku sitnicu koja ti se na njemu ne sviđa, nemoj odmah pobjeći. Upoznaj ga bolje, možda ta sitnica postane simpatična.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prvi dojam je jako važan
 
Ako ti se frajer na prvu čini kao potpuni idiot, vjerojatno ima nešto u tome. Nemoj ignorirati svoj unutarnji glas.

"Ne" je sasvim prihvatljiv odgovor
 
Ako se ne želiš s njime vidjeti nakon prvog spoja, nemoj se bojati to reći. Možda ćeš ga malo povrijediti, ali nemoj odugovlačiti i glumiti da je sve bilo super ako nije.
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara