5 prednosti života u dvoje

5 prednosti života u dvoje

Foto: Screenshot Youtube

PUNO je tu razloga, no mi smo izdvojili nekoliko najvažnijih.

1. Stvarno upoznavanje
 
Znamo da znate puno toga jedno o drugome, no ovo je jedan od načina kako da saznate baš sve. Sada ćete se napokon upoznati na jedan dublji način te shvatiti možete li ili ipak ne možete funkcionirati kao tim.
 
2. On je uvijek tu
 
Koliko god dan bio dug i naporan, kad dođeš doma, on će biti tamo i poslušati će sve tvoje jadikovke na groznog šefa, koji te i danas natjerao da ostaneš dulje na poslu. I odmah je sve lakše.

3. Više seksa
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Vjerujemo kako ne moramo dodatno pojašnjavati ovu točku. Sad to možete raditi kad i gdje god to želite. Također, kad ste preumorni za to, uvijek možete to sve isto napraviti drugi dan, jer vam se starci ne vraćaju s puta, već ste uvijek solo.

4. Sigurnost
 
Ako si ikad prespavala sama doma, znaš koliko je bolji osjećaj kad imaš nekog kraj sebe u kasnim noćnim satima, kad počnu neki čudni zvukovi s hodnika ili iz kuhinje i slično.
 
5. Nema više spojeva
 
Omiljena serija i romantična večera često su puno bolja opcija od izlaska u kino ili na večeru u restoran. Nema žurbe, spremanja, dogovaranja, kašnjenja, gledanja na sat itd. Također, to je i jeftinija varijanta provoda, što ne znači naravno da baš nikada nećete izaći na "pravi" dejt.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara