5 razloga za proslaviti prekid

5 razloga za proslaviti prekid

Foto: Material Girl

ZNAMO, kome je do slavlja usred prekida, zar ne? Naravno da ne moraš odmah skakutati od sreće jer više nisi u vezi, ali jednom kad odlučiš da je vrijeme gledati na pozitivnu stranu priče, ovo će ti pomoći da vratiš osmijeh na lice.
 
Više slobodnog vremena
 
Sjećaš li se onih situacija kad si razmišljala hoćeš li se naći s dečkom ili ćeš ostati doma u krevetu i buljiti u serije? Grižnja savjesti više ne postoji - tvoje slobodno vrijeme je samo tvoje, i možeš ga koristiti kako god želiš.
 
Manje stresa
 
Koliko god se trudimo biti svoji kad smo u vezi, ipak nas uvijek malo brine što će reći naš dečko. Od sada je sve što radiš povezano samo s tobom i ne moraš brinuti što će on reći.
 
Više vremena za frendice
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Isto kao i sa slobodnim vremenom za gledanje serija, i nalaženje s frendicama je odsad tvoj prioritet. Vrijeme je da se podsjetiš koliko si sretna što su tu.
 
Vrijeme za novu tebe
 
Prekid nas često izbije iz cipela, i to u onom pozitivnom smislu. Ovo je vrijeme kad ćeš aktivno razmišljati o svom životu i možda napraviti promjene koje će ti pomoći da postaneš osoba koja si uvijek htjela postati.
 
Šansa za nešto bolje
 
Prekid se uvijek čini kao kraj, ali zapravo je najčešće samo početak nečeg novog. Možda te iza ugla čeka muškarac tvog života, a sada ćeš moći pogledati iza tog ugla.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara