5 stvari koje ga izluđuju kod tebe

5 stvari koje ga izluđuju kod tebe

Foto: Sunglass Hut

IZLUDJETI muškarca nije jako teško, ali većina žena koje žele izludjeti muškarca nema na umu ovakvu vrstu izluđivanja. Pronjuškali smo po internetu i pronašli 5 stvari koje u svakodnevnom životu dižu živce muškarcima.
 
Previše makeupa
 
I na licu, ali i u kupaonici. Prosječni muškarac jednostavno ne može shvatiti zbog čega prosječna žena koristi toliko proizvoda, a još manje može shvatiti zbog čega su svi toliko važni da jednostavno više nema mjesta u kupaonici.
 
Pitanja o debljini
 
Žene često žicaju komplimente na ovaj način, pa na pitanje: "Jesam li debela?" očekuju negativan odgovor. Muškarci ne vole ovo pitanje jer im vrlo često, nakon što nam kažu da nismo debele, kažemo da im ne vjerujemo. 
 
Kad im glumimo mamu
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Namaži ruke, zakopčaj jaknu, nemoj jesti prije ručka da ga ne pokvariš! Ženama je prirodno da brinu o svojim boljim polovicama kao što im je prirodno i da brinu o djeci, ali ponekad to radimo na gotovo identičan način, što muškarcima ostavlja dojam kao da žive s vlastitom majkom.

Tračanje
 
I to ne ono obično, bezazleno tračanje, nego tračanje vlastitih frendica. Muškarci su po tom pitanju puno jednostavniji - ako im se netko ne sviđa, jednostavno se ne druže s njim. Žene se vrlo često intenzivno druže s osobama o kojima imaju najviše za reći kada su tračevi u pitanju. Muškarci to jednostavno ne vole.
 
Dugo spremanje
 
Znamo, želiš biti lijepa, ali njemu nije jasno da ljepota ponekad iziskuje nekoliko sati spremanja. Mi te ne kritiziramo, samo kažemo što muškarce živcira.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara