5 stvari koje muškarci žele u vezi

5 stvari koje muškarci žele u vezi

Foto: Screenshot Youtube

KAD se postavi pitanje što točno žene žele u vezi, broj je odgovora nepregledno dugačak.
 
Muškarci su po tom pitanju nešto jednostavniji - naravno da ne žele samo 5 stvari, ali popis se definitivno može skratiti upravo na toliko njih koje su ključne.
 
Odobravanje
 
Vjerovala ili ne, muškarci itekako trebaju odobravanje svojih boljih polovica. Iako se često čine kao da ne mare baš previše, to je daleko od istine. Što se čine čvršćima, to im je zapravo potrebniji netko tko će im reći da su nešto dobro napravili.
 
Poštovanje
 
Njegova karijera, njegovi prijatelji, čak i sitnice koje radi po kući… Muškarac u vezi mora znati da poštuješ to što radi, i način na koji to radi. Ako u nekom trenutku osjeti da je poštovanje izostalo, tražit će ga negdje drugdje.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prostor
 
Kao i žene, muškarci u vezi moraju disati. To ne znači da se moraš maknuti od njega i ne mu se javljati - to samo znači da mora imati vrijeme u danu ili tjednu koje će biti samo za njega.
 
Seks
 
Ne moramo previše objašnjavati ovo.
 
Intimnost
 
Zvuči kao nešto što bi se pripisalo ženi, ali i muškarcima treba intimnost u vezi. Ona je toliko više od seksa - muškarac s kojim ostvariš emocionalnu intimnost s tobom će htjeti dijeliti i dobre i loše stvari, i neće se bojati zaplakati pred tobom. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara