5 stvari koje ne znaš o svom dečku

5 stvari koje ne znaš o svom dečku

Foto: Blanco

KAO što i ti čuvaš neke stvari od svog dečka, i on tebi prešućuje neke. Ovo su stvari koje "ne znamo" o njima:

1. Priča frendovima o nama

Ali ne onoliko koliko bismo htjele. Umjesto da im cijelo vrijeme priča o tome kako si najbolja cura na svijetu, radije će se baciti na tračanje svojih bivših cura. Znači pričat će i o tebi, ali tek ako/kada prekinete.

2. Sviđa mu se tvoja frendica

Neće joj se upucavati, ali činjenica da je ona tvoja frendica čini ju slatkim, zabranjenim voćem koje će mu na trenutke biti jako privlačno. Vjerujemo da se na isti način i tebi sviđa njegov najbolji frend.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. Koristi tvoje proizvode

Znamo da ti se često ruga zbog toga što kupuješ razne kozmetičke preparate, ali znamo i da ih tu i tamo isproba. Krema, dezić, čak i tvoja maska za kosu biti će mu jako privlačni proizvodi, a ovo te ne bi trebalo zabrinjavati - riječ je samo o znatiželji.

4. Nema pojma što radi


Jednako kao što ti strepiš od toga da vam pukne guma, strepi i on. Iako se muškarci hvale da znaju raditi gotovo sve, praksa pokazuje da su u nekim "muškim" stvarima jednako nesnalažljivi kao žene.

5. Nesiguran je


Kao što i tebe muči celulit i one dvije kile viška, on brine o svojem izgledu. Smetaju ga prve sijede, misli da je ili previše ili nedovoljno dlakav, a ni on nije imun na pojavu trbuščića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara