5 stvari koje sretni parovi uvijek puštaju

5 stvari koje sretni parovi uvijek puštaju

Foto: Guess

MORATE birati između biti u pravu i biti sretan.

Dobri stari "oprostiti i zaboraviti" mehanizam jest neophodna komponenta svakog uspješnog, dugoročnog odnosa, jer vam dopušta prioritizirati budućnost, a ne zaglavljivati u prošlosti.

1. Rasprava tko radi više

Sretni parovi rade kao tim te ne vode rasprave o tome tko je obavio više kućanskih poslova. Oni imaju zajednički cilj te zajedno rade, kako bi im život bio što bolji.

2. Prošlost

Neki ljudi u vezama, imaju tendenciju uspoređivanja sadašnjih i prošlih partnera, što dovodi do razvijanja oblika nesigurnosti, nedostataka i neučinkovitosti u napredovanju. Ako doista želite biti sretni, morate naučiti pustiti prošlost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Potreba da ste u kontaktu od 24/7

Zdrave veze temelje se i na tome da oboje pronađete vremena samo za sebe, svoj posao te svoje interese i hobije. Kada napokon dođete doma, imat ćete svašta za podijeliti. Tada se isključite od ostatka svijeta te uživajte u zajedničkim trenucima.

4. Potreba za tajnovitošću

Potrudite se da među vama ne bude tajni. Takvo vjerovanje legitimno je dovesti u pitanje samo ako vam on da valjan razlog za sumnju, što nipošto ne uključuje vaše pretpostavke.

5. Svađe s obitelji

Ne sviđaju vam se njegovi roditelji, pa što? Sretni parovi znaju kako se po tom pitanju malo toga može promijeniti pa uče kako se nositi s time, postavljanjem određenih granica. Kako god bilo, ne dopuštaju da im takve stvari remete mir i sreću.

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara