5 znakova da bi te mogao prevariti

5 znakova da bi te mogao prevariti

Foto: Screenshot Youtube

ISTRAŽIVANJA, istraživanja, istraživanja… Svaki tjedan nailazimo na sasvim nova, koja nam govore kako bolje živjeti - neka se odnose na hranu, neka na novac, a velik broj njih na muško-ženske odnose. Ovog tjedna se bavimo istraživanjem o prevari - stručnjaci kažu da muškarci najčešće varaju u ovim situacijama.

Kad je žena trudna
 
Ne svaki muškarac, na sreću, ali istraživanja pokazuju da je muškarac skloniji prevari kada ima trudnu ženu nego kada nema. Nije stvar u tome da su zli, stvar je u tome da ih rizik uzbuđuje, a trudna žena je očito poprilično uzbudljiva situacija.

Kad zarađuju manje od žene
 
Muškarci koji na neki način financijski ovise o svojoj ženi ponekad će teško podnijeti da žena zarađuje više, a samim time će tražiti potvrdu svoje muževnosti kod drugih žena. Ironija je u tome da muškarci koji zarađuju znatno više od svojih žena također imaju veću sklonost varati.
 
Kad imaju muževan glas
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Duboki, muževan glas znači i veće samopouzdanje, a veće samopouzdanje znači veću šansu za prevarom. Muškarci sa sitnim, piskutavim glasićima nemaju tako izraženu sklonost varanju.
 
Kad su dugo u vezi
 
Koja im ne odgovara. Istraživanja pokazuju da je 7 godina granica na kojoj pucaju, a 50 posto nevjernih muškaraca vara ženu ili curu s nekim s posla.

Kad su pod stresom
 
Stres na poslu znači da muškarcu treba ventil, a ponekad stabilna, ustaljena veza nije dovoljno dobar ventil. Čak 75 posto muškaraca navodi stres kao glavni razlog zašto su prevarili nekoga.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara