5 znakova da mu smeta tvoj uspjeh

5 znakova da mu smeta tvoj uspjeh

Foto: FORUM

VIJEST o prekidu Taylor Swift i Calvina Harrisa već je poprilično stara, a ono što i dalje visi u zraku je potencijalni razlog prekida - priča se da je Calvinu smetao uspjeh njegove sad već bivše djevojke. Takvih muškaraca nažalost ima sve više, a evo kako prepoznati jednog od njih (i pobjeći) na vrijeme.

Decentno se veseli

Kad ti se dogodi nešto lijepo i pozitivno, on će reagirati suzdržano i ne pokazivati previše sreće. On je sretan zbog tvog uspjeha, ali ujedno i tip osobe koja se iskreno može veseliti samo za sebe.

Umanjuje važnost

Tvoje super vijesti oduševit će sve koji te vole, ali ako imaš posla s muškarcem kojem smeta tuđi uspjeh, očekuj pokušaj umanjivanja važnosti tvojih dobrih vijesti. On će to možda pripisati činjenici da želi da ostaneš čvrsto na nogama, ali istina je ipak nešto drugačija.

Ismijava tvoje snove

Ne zato što su stvarno smiješni, nego zato što ne podnosi da ih imaš. Muškarac koji ne može podnijeti tuđi uspjeh često će pod krinkom dobronamjernosti omalovažavati tvoje snove i sputavati tvoje ambicije.

Veseli se kad ne uspiješ

Ne direktno, naravno, ali njegovo ćeš veselje prepoznati kad ti nakon neuspjeha kaže da je on od početka znao kako će sve završiti. Pravi muškarac u takvim trenutcima tješi osobu koju voli, ne nabija joj na nos da je sve bilo očito.

Ljubomoran je na pažnju koju dobivaš

Uz uspješnu ženu ide i pažnja - ne samo muškaraca, nego i svih koji se nalaze oko nje. Muškarac koji je ponosan na uspješnu ženu uživat će u činjenici da ju drugi cijene - onaj koji nije će imati ljubomorne ispade i pokušati učiniti da se osjećaš krivom zbog svojih uspjeha.

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara