6 znakova da njoj baš i nije stalo

6 znakova da njoj baš i nije stalo
Foto: Zimmermann
 
JEDNOM kad žena shvati da se veza bliži kraju, počinju planovi kako da pobjegne iz nje. 
 
1. Dizanje tlaka
 
Ne govorimo o PMS-u niti povremenoj razdražljivosti - govorimo o situaciji u kojoj vas partner toliko nervira, da vam svaka njegova riječ diže tlak.
 
2. Zaokupljenost poslom
 
Žena koja jedva čeka doći kući, da bi vidjela svog muškarca, će požuriti s posla. Žena koja će radije ostati na poslu, kako ga ne bi morala gledati, jest žena koja je odustala od veze.
 
3. Druženje s prijateljicama
 
Žena koja svoje slobodno vrijeme sve više posvećuje frendicama i drugim ljudima oko sebe, a sve manje svom dečku, jest žena koja više nema interes za vezu u kojoj se nalazi.
 
4. Nije vam stalo do njegovog mišljenja
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Zaljubljena žena će uvijek tražiti mišljenje muškarca kojeg voli, jer joj je ono važno i jer želi da on maksimalno sudjeluje u njenom donošenju odluka. Ako je odustala od veze, potpuno joj je svejedno što njen dečko misli.
 
5. Seks, koji seks?
 
Neki muškarci vole reći da žene ne vole seks jednako kao oni. To nije istina - žene ga vole jednako, no kad im postane svejedno, postane im svejedno i za seks.
 
6. Ravnodušnost
 
Ona se više ne uzrujava oko svađa, ne pokazuje interes da riješi probleme, nije ju briga gdje ste i s kim niti tko vam je poslao poruku u ponoć, ne možete ju više nikako povrijediti, što god napravili itd.
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara