6 znakova da si dobra u krevetu

Foto: Blush

NE trebaš znati sve poze kako bi bila dobra u krevetu.

Umjesto toga, taj se epitet može svesti na nekoliko realnijih čimbenika.
 
1. Ne osuđuješ
 
Otvorenost za različite želje jedan je od takvih čimbenika. Bitno je da poslušaš želje i fantazije svog partnera, bez osuđivanja, jer to je ono što njega pali, a svi se razlikujemo po tom pitanju.
 
2. Inovacije
 
Kreativnost je ključ. Zato, nemoj dopustiti da sve novosti predlaže tvoj partner, već i sama pronađi nove načine da začinite stvari. I budi spontana.
 
3. Tuđe potrebe
 
Dobri ljubavnici sposobni su staviti potrebe svog partnera ispred vlastitih. To ne znači da tako mora biti uvijek, ali to može itekako poboljšati stvari. On će se sigurno odužiti.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
4. Solo akcija
 
Onaj tko dobro poznaje svoje tijelo i svoje želje, više uživa u seksu. "Iako je uvriježeno mišljenje kako više masturbacije, dovodi do manje želje za seksom s partnerom, vrlo često to nije istina" prenosi Women's Health. To može biti i odlična predigra.
 
5. Samopouzdanje
 
Dobri ljubavnici skoncentrirani su na izvedbu, a ne na popratne sadržaje, poput brige o tome je li partner primijetio na njihovom tijelu neku manu. Samopouzdanje je najseksi stvar koju možete dovesti u vaš krevet.
 
6. Glasanje 
 
Biti u stanju opustiti se i prepustiti, također je jedna od osobina dobrih ljubavnika. "Muškarci često ističu kako bi voljeli da u njihovim krevetima ima malo više buke. Tako su sigurni da nešto dobro rade, odnosno ne rade. Oni žele iskoristiti te zvukove kao putokaz da idu u dobrom smjeru."
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara