7 stvari koje morate znati o partneru, ako želite biti sretni

7 stvari koje morate znati o partneru, ako želite biti sretni

Foto: Salvatore Ferragamo

SVE su to redom male stvari, koje mogu otkriti puno toga.

1. Vidi li on ovo kao vezu
 
Počnimo od samog početka: je li ovo za njega prijateljstvo s povlasticama, casual veza ili nešto ozbiljno? Tek kad to definirate, možete krenuti dalje.
 
2. Njegovi životni stavovi
 
Vjeruje li u brak, koliko djece želi imati, razmišlja li o tome da se jednog dana vrati doma, ako niste iz istog grada... Sve su ovo pitanja, čije odgovore morate znati, prije nego krenete u poduzimanje ozbiljnijih koraka. Zašto? Jer se neke stvari nikada ne mijenjaju, koliko god se vi nadali pa imate pravo znati.
 
3. Njegova prošlost
 
Ne morate znati doslovno svaki detalj, no morate znate glavne događaje koji su obilježili njegovu prošlost. Detaljnije, morate znati možete li se nositi s njom, prije nego se odlučite u potpunosti prepustiti.
 
4. Njegov način života
 
Suprotnosti se privlače, no ovo pravilo uglavnom ne vrijedi, kada su u pitanju duge i ozbiljne veze. Možda se on nije iživio dovoljno pa vam neće pružiti ono što tražite. Prije nego se odlučite za njega, budite sigurni da oboje želite iste stvari u životu.
 
5. Može li se on nositi s vašim manama?
 
Ili neke stvari jednostavno ne može i ne želi tolerirati? O čemu god da se radilo, ako ne može, bolje da to saznate prije, nego kasnije. Sjećate se kako smo vam rekli da se neke stvari ne mijenjaju? Ovo je jedna od tih stvari.
 
6. Pristajanje na kompromis
 
Može li on pristati na kompromis, bez da se naljuti, što stvari nisu ispale onakve, kako se nadao? Kompromis je ključ za sretan i zdrav odnos, a ako on ne postoji u vašoj, nećete biti sretni.
 
7. Sitnice koje njega čine sretnim
 
Kad je on sretan, i vi ste sretni. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara