8 stvari zbog kojih svi želimo odustati od društvenih mreža

8 stvari zbog kojih svi želimo odustati od društvenih mreža

Foto: weheartit

S JEDNE strane smo opsjednuti društvenim mrežama, s druge strane nas često znaju živcirati.

Točnije, ne živcira nas samo postojanje društvenih mreža kao takvih, već ponašanje nekih njihovih korisnika. Razmislile smo malo o tome te sastavile popis stvari zbog kojih barem jednom dnevno pomislimo da je vrijeme da deaktiviramo svoj račun, samo kako ne bi morale gledati neke stvari.
 
1. Jutarnji selfieji
 
"#ovakosamseprobudilajutros" slike jedna su od iritantnijih stvari, koje imamo priliku gledati svakodnevno. Nisi se tako probudila i nitko ti ne vjeruje.

2. Slike bivšeg dečka 
 
Njega na svim najboljim partyjima, njega na putovanju svijetom, njega s novom curom. Prestani pratiti, prekini prijateljstvo, blokiraj - druga opcija ne postoji.
 
3. Ekstremni ljubavni ispadi
 
Osjećaj zaljubljenosti jedan je od najljepših osjećaja na svijetu pa su povremeni statusi, slike i javne poruke slatki i razumljivi načini pokazivanja sreće i ispunjenosti. No, kad se cijeli odnos i njegov tijek počne pojavljivati na tvom News feedu, to je problem.
 
4. Slike beba
 
Djeca su zakon i znamo da ste ponosni roditelji, ali molim vas, saberite se - ne trebamo gledati 10 identičnih slika vaše bebe baš svaki dan.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
5. Naporni udvarači
 
Oni koje ima baš svaka cura u svom inboxu. On se već mjesecima dopisuje sam sa sobom i daje komplimente poput imaš lijepu kosu. Kako, molim?
 
6. Javno obračunavanje
 
Neću javno napisati tvoje ime, ali ću ti prenijeti poruku, jer zašto bi ti poslala privatnu poruku?
 
7. Lažni profili
 
"Dobar dan, ispričavam se na smetnji, ali molio bih za trenutak vaše pažnje..." To smo trebale staviti na prvo mjesto.
 
8. Neukusni filmići
 
Volimo smiješne video uratke slatkih životinjica ili one u kojima vidimo nevjerojatne stvari, no nažalost, postoji i kategorija onih za koje nam u prve 3 sekunde bude žao što smo ih otvorile i to ne samo zato što su možda virus. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara