Anna Kournikova podijelila rijetku zajedničku sliku s Enriqueom Iglesiasom

Anna Kournikova podijelila rijetku zajedničku sliku s Enriqueom Iglesiasom

Foto: Instagram, Splash News

GOTOVO da ne možemo vjerovati svojim očima.

Prelijepa tenisačica i zgodni latino zavodnik Enrique Iglesias, koji je nedavno po drugi put posjetio Zagreb u sklopu svoje turneje, zajedno su od davne 2001. godine, a nije tajna kako je tijekom 15 godina, par čak nekoliko puta prekidao pa se ponovno mirio.

Još je zanimljivija činjenica, kako tijekom svih tih godina, par nije podijelio gotovo niti jednu zajedničku sliku na društvenim mrežama, no čini se kako se čuda ipak događaju.

Zajedničku sliku, kojom je pokazala kako je među njima sve u redu, bivša tenisačica podijelila je na svom Instagramu, a klinac sa slike je njezin mali brat Allan.

Podsjetimo, plavokosa Ruskinja upoznala je pjevača kasne 2001. godine, kada se pojavila u spotu za njegovu pjesmu"Escape". Šuškalo se i kako se par vjenčao, no glasine naravno nikada nisu potvrđene. Tijekom 2013. i 2014. godine, zadnji se put šuškalo i o prekidu, jer Anna navodno tada još uvijek nije upoznala njegovog slavnog oca Julija.

No, nama se čini kako je par nakon svih ovih godina, i dalje vrlo sretan, unatoč činjenici kako svoju intimu skrivaju kao zmija noge. Možda je u tome tajna...

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara