Ariana Kopljar za Index Rouge: Diorovu reviju dobila sam bez castinga!

Ariana Kopljar za Index Rouge: Diorovu reviju dobila sam bez castinga!

Foto: Splash, Instagram

SLAVNA modna kuća Dior 31.05. održala je raskošnu reviju u palači Blenheim u Londonu.

Na reviji je prikazana najnovija cruise kolekcija za 2017. godinu, a uz mnoštvo mladih lica i slavnu Bellu Hadid, na pisti se našla i hrvatska mlada manekenska nada - plavokosa Ariana Kopljar.

16-godišnja kći poznatog hrvatskog novinara i tv voditelja Saše Kopljara i supruge Renate, na pisti je zablistala u dugačkoj crnoj haljini, sa zalizanom wet look frizurom i glamuroznim make-upom na očima.

O zgodnoj Ariani raspisao se i Vogue koji ju je smjestio o članak o novim manekenskim zvijezdama sezone.

Slavni časopis u svom ju je online izdanju opisao kao hrvatsku slatkicu s bebastim licem, a spomenuli su i tatu Sašu Kopljara, poznatog hrvatskog novinara. Vogue Ariani predviđa da će slijediti stope modela Sofie Mechetner!

Stupili smo u kontakt s mladom ljepoticom te doznali kako je dobila ovaj uistinu velik posao, kako su tekle pripreme i kakva je bila atmosfera u backstageu!

INDEX ROUGE: Kako je došlo do castinga za reviju Dior i kada si saznala da ćeš upravo ti nositi cruise kolekciju u Londonu?

ARIANA: "Zanimljivo je kako sam ovu veliku reviju (ujedno moju prvu u životu) dobila bez castinga. Naime, moja agentica Anna Gojanović je snimila nekoliko mojih fotografija i poslala ih u modnu kuću Dior. Upravo zbog toga, ova revija je od velikog značaja i za mene koja sam ju odradila, i za moju agenciju COLORS MODEL MANAGEMENT iz Zadra koja ju je na taj način bookirala za mene. Dakle, nije me bookirala agencija ni iz Pariza ni iz Londona već sam posao dobila direktno iz Zadra!"

INDEX ROUGE: Kako si se osjećala kada si shvatila da će ti prvi veliki posao biti upravo revija za ovu slavnu kuću?

ARIANA:
"Bila sam, naravno, jako uzbuđena i sretna. Tek sam u ovih nekoliko dana u Londonu postala svjesna toga kako je to lijepa priča."

INDEX ROUGE:
"Kako su tekle pripreme, možeš li nam opisati atmosferu u backstageu?

ARIANA:
"Posebnih priprema nije ni bilo, nastavila sam sve kao i do sada - zdrava prehrana, kretanje i puno vode. Ni sada kao ni prije nisam se izgladnjivala premda mnogi ljudi misle kako je to u ovom poslu neophodno. Jedino sam malo upornije vježbala hod na štiklama. U backstageu vlada zbilja posebna atmosfera: sve je jako užurbano, jako organizirano i zanimljivo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

INDEX ROUGE: Kako vidiš svoju manekensku budućnost, je li za tebe to samo hobi ili bi voljela da preraste u pravu karijeru?

ARIANA: "Ne opterećujem se nikakvim razmišljanjima o budućnosti, dat ću sve od sebe pa kako bude...Znam da sam u dobrim rukama i imam puno povjerenje u svoju matičnu agenciju Colors Model Management kao i u agencije koje me predstavljaju u svijetu. Osjećam se sigurno jer imam veliku podršku svoje obitelji i škole, Gornjogradske gimnazije."

INDEX ROUGE: Tko su tvoji manekenski uzori?

ARIANA:
"Doutzen Kroes, Karlie Kloss..." 

INDEX ROUGE: Jesi li na reviji upoznala neka slavna lica i tko te se najviše dojmio?

ARIANA:
"U backstageu sam se družila s mladim novim licima i imala sam priliku čak i porazgovarati s Bellom Hadid, mlađom sestrom Gigi Hadid, jer smo po rednom broju izlaska na pistu bile jedna iza druge. Sve su djevojke srdačne i drage."


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?