Calvin Harris ostavio Taylor Swift nakon godinu dana ljubavi

Calvin Harris ostavio Taylor Swift nakon godinu dana ljubavi

Foto: Instagram, Splash News, JLP, Getty, Giphy

LJUBAV je trajala samo godinu dana.

Iako nismo mogli zamisliti slađi par od Taylor Swift i Calvina Harrisa, slavni par prekinuo je svoju jednogodišnju vezu.

I dok se nama činilo kako je među parom sve u najboljem redu, bolje upućeniji izvori otkrili su kako je između njih jednostavno nestalo strasti."Adamu se doista sviđala Taylor, jer nije bila tipična cura, s kakvima je on izlazio prije. Sviđalo mu se to koliko je neiskvarena i pažljiva, no ona je bila puno vuše u svemu tome, nego što je bio on. Izgubio je interes za nju još prije nekoliko mjeseci, no nije htio samo prekinuti te je pokušao spasiti vezu", prenosi E! Online. Adam Wiles je inače Calvinovo pravo ime.Paru nisu pomogle ni turneje ni brojne druge poslovne obaveze, a navodno su bolje funkcionirali kao prijatelji, nego kao ljubavnici.

Drugim riječima, u pitanju nije nikakva drama, odnosno varanje ili treća osoba, već nestanak strasti, očito s njegove strane.Povrijeđena Talor utjehu je našla kod svoje obitelji, a navodno je jako razočarana njegovim ponašanjem, posebno zato što joj se činilo da nije dovoljno ozbiljno shvatio njihovu vezu te bio uz nju, kada ga je najviše trebala.Prekid se dogodio prošloga tjedna, no unatoč tome par se i dalje čuje pa su se tako čuli i nakon nesreće,  koju je slavni DJ doživio nedavno, kada se drugi auto zabio u njegov, na putu prema zračnoj luci. 

Pssst! Nekako nam se čini da Taylor uskoro izbaciti novi hit, u kojem će opjevati još jedan ljubavni brodolom.

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara