Celebrityji za koje niste znali da su radili kao striperi

Celebrityji za koje niste znali da su radili kao striperi

Foto: Giphy, Tumblr

AMBER Rose, Channing Tatum, Carmen Electra, Black Chyna...za neke poznate osobe već se godinama zna da su u mlađim danima zarađivali plešući u striptiz klubovima i to nas uopće ne čudi.

Ipak, kladimo se da niste znali kako su i ovi slavni glumci novac skupljali skidajući odjeću sa sebe i plesom zabavljajući suprotni spol.

Brad Pitt

Ima li netko snimke? Zgodni Brad u mlađim je danima bio dio plesne grupe  "Dancing Bares" koja je bila poprilično popularna. Naime, dečki su plesali goli s jastučnicama na glavama, a obilazili su ženska druženja, zabave i sestrinstva na fakultetima.Catherine-Zeta Jones

Elegantna ljepotica odlično se snašla u filmu "Chicago", ali to joj nije bio prvi put da je na pozornicu stupila u mrežastim čarapama. Kako izvještava "The New York Daily News", ova Britanka u mlađim je danima plesala u striptiz klubu kako bi zaradila za satove glume. Plan joj se isplatio!Chris Pratt

O, da! I ovaj sexy glumac zabavljao je djevojke na djevojačkim večerima skidajući krpice sa sebe. Sigurni smo da su cure za to dobro platile.

Lady Gaga

Slavna pjevačica rano se počela sam uzdržavati, a prvi posao našla je u striptiz klubu što je mnoge iznenadilo jer dolazi iz imućne talijanske obitelji, a pohađala je i dobre škole. Ipak, Gaga se htjela što prije osamostaliti pa je plesom oko šipke zarađivala za svoje mladenačke prohtjeve.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara