Diana Viljevac izbacila 6 ženstvenih komada u limitiranoj resort kolekciji

Diana Viljevac izbacila 6 ženstvenih komada u limitiranoj resort kolekciji

Foto: Press Foto

STIGLO je vrijeme takozvanih resort kolekcija, a hrvatska dizajnerica Diana Viljevac odlučila se za limitiranu varijantu.

Mini resort kolekciju ove hvaljene dizajnerice čine haljine i kombinezoni, a sastoji se od šest modela.


Sama kolekcija vrlo je prozračna i lagana, a resort kolekcijom prevladava upravo bijela, koju ljeti svi vole nositi, jer idealno naglašava preplanuli ten. U resort komadima Diane Viljevac svaka fashionistica obogatit će i osvježiti svoje kombinacije.

Kroz cijelu kolekciju provlače se volani i nabori, koji su trenutačno najpopularnija inspiracija dizajnerima diljem svijeta. Cijela resort kolekcija odiše boho stilom, a da bi prekrasna ljetna priča Diane Viljevac bila zaokružena u potpunosti, tu je i nova kolekcija torba, dostupna u sličnim bojama kao i kolekcija odjeće.


"U dizajniranju nove kolekcije krenula sam od sebe. Od onoga što bih sama nosila i u čemu se sama osjećam udobno kada je ljeto i kada su visoke temperature, a želim bi chic i u trendu. To je ono najbitnije. Kao i uvijek do sada, nikada ne gledam što rade kolege, nego se trudim pratiti vlastiti autorski potpis koji se vidi iz moje prve kolekcije. Mogla bih reći da je svaka moja kolekcija poput nastavka na prethodnu, ali s malim pomacima", izjavila je Diana Viljevac.

Prije točno dvije godine, Diana Viljevac otvorila je showroom u centru Zagreba. Adresa Šenoina 11 (drugi kat) u vrlo kratkom roku postala je nezaobilazno mjesto za sve domaće, ali i regionalne fashionistice koje su željne imati jedan dobar dizajnerski komad.

"Jako sam ponosna na sve ono što sam uspjela postići u karijeri, ali posebice u posljednje dvije godine otkad sam sa svojim timom otvorila showroom u samom centru Zagreba. Sretna sam što su kupci prepoznali i našu aplikaciju za mobitel, portal i Instagram, te sam izrazito ponosna na to da imam svakodnevne povratne informacije klijenata, što mi je izrazito bitno za napredak i razvoj sebe, ali i brenda. Nadam se da će i nova resort kolekcija opravdati sva njihova očekivanja", izjavila je Diana Viljevac.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara