Gdje im se žuri? Taylor i Tom već su upoznali roditelje

Gdje im se žuri? Taylor i Tom već su upoznali roditelje

Foto: Splash News, Instagram

PAR je zajedno tek nekoliko tjedana.
 
Slavni par Taylor Swift i Tom Hiddleston zajedno su samo nekoliko tjedana, no prošli su tjedan iskoristili za upoznavanje roditelja.
 
Prvo je Tom upoznao njezine roditelje u Nashvilleu, a zatim je poveo svoju odabranicu u rodni Suffolk u Engleskoj, gdje je upoznala njegovu mamu Diane. Daily Mail ekskluzivno je objavio fotografije na kojima veseli trio šeće gradom, dok mama Diane golupčiće drži pod rukom, s velikim osmijehom na licu.
 
Taylor se navodno već povjerila mnogobrojnim prijateljicama kako je Tom ostvarenje njezinog sna te kako misli da bi on mogao biti "onaj pravi".
 
 
Iako volimo takve ljubavne priče, nekako nam se čini kako je par ipak prebrzo krenuo sa stvarima, koje neki parovi ne naprave ni u prvih 6 mjeseci veze. Tim više što se za njihovu ljubav saznalo tek prije nešto više od tjedan dana, iako se par upoznao još u svibnju na slavnoj Met Gali.
 
 
No, Taylor je tada još bila u službenoj vezi s Calvinom Harrisem, koji u posljednje vrijeme čini sve što je u njegovoj moći, kako bi ocrnio bivšu djevojku u javnosti, tvrdeći kako ni on nije znao što se događa, dok nije vidio u medijima, koje je Taylor dobro izmanipulirala.
 
 
No, ako su oni sretni, tko smo mi da im sudimo. I Calvin.
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara