Gigi Hadid i Zayn Malik šetnjom po New Yorku potvrdili da su ponovno zajedno

Gigi Hadid i Zayn Malik šetnjom po New Yorku potvrdili da su ponovno zajedno
Foto: Splash News, Instagram
 
PREKID je bio samo lažna uzbuna.
 
Gigi Hadid i Zayn Malik opovrgnuli su glasine o prekidu, koje su se javile prošloga tjedna, zajedničkim izlaskom u New Yorku.
 
 
Iako se šuškalo kako je lijepoj manekenki mladi pjevač slomio srce, čini se kako su uspjeli prebroditi sve probleme. "Gigi jako voli Zayna i želi da stvari uspiju", otkrio je izvor blizak paru, koji je i potvrdio kako je par u ovih nekoliko mjeseci, isto toliko puta prekidao, no odmah bi se i pomirio.
 
 
Mlađahni duo proveo je nekoliko dana u New Yorku, gdje su razgovarali i riješili probleme, a zaključak je kako će se oboje potruditi da veza uspije. Navodno je najveći problem bio nedostatak komunikacije.
 
 
Gigi je navodno bila i ta koja je prekinula zadnji put, a tome je prethodila velika svađa na njezin rođendan. 
 
 
Prije Zayna, koji je odlaskom iz One Directiona pokrenuo vrlo uspješnu solo karijeru, Gigi je ljubila još dva pjevača: Joeja Jonasa i Codeyja Simpsona pa se čini kako cura jednostavno ima svoj tip. I njezina sestra Bella voli glazbenike, a trenutno je u sretnoj i stabilnoj vezi s The Weeknd-om, a i njoj je krenulo u modnim vodama pa postaje sve traženija roba.
 
 
S druge strane, Zayn dosad nije padao na manekenke, već također pjevačice. Tako je bio i zaručen s Perrie Edwards, pjevačicom popularne grupe Little Mix, no na iznenađenje svih, prekinuo je zaruke u vrijeme odlaska iz One Directiona i svađe s bivšim kolegama. Navodno je to učinio putem telefona, što mu je Perrie itekako zamjerila, a par se često obračunavao statusima i slikama na društvenim mrežama.
 
 
No, čini se kako je ova veza za oboje nešto posebno, a takve se stvari ne puštaju tako lako. Mi im držimo fige.
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara