Helena Šopar snimila glamurozni editorijal u kreacijama Aleksandre Dojčinović

Helena Šopar snimila glamurozni editorijal u kreacijama Aleksandre Dojčinović

Foto: Press Foto

PREKRASNA manekenka Helena Šopar snimila je naslovnicu i editorijal za časopis "The Best Shop" u kojem pozira u zanosnim kreacijama Aleksandre Dojčinović! Helena je posljednjih godina najtraženiji hrvatski model te je više puta krasila naslovnice časopisa kao što su Marie Claire, i-D i Elle. Helena je i zaštitno lice mnogih slavnih brandova, pa je tako kampanje za Donnu Karan, kozmetičke kuće Clarins i Avon, donje rublje Triumph, a u kampanji za Exte naslijedila je Naomi Campbell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Seksi manekenka po snimanju zarađuje i preko 60 tisuća dolara, no snimanje za naslovnicu časopisa "The Best Shop"  pristala je odraditi besplatno, ponajviše zbog Aleksandre Dojčinović, hrvatske kreatorice koja ju je odabrala za svoju muzu i u čijoj se zanosnoj, bijeloj večernjoj haljini pojavila i na hrvatskoj premijeri svog prvog filma "Mind Games" redatelja Gavina Bonda. U tom filmu Helena glumi seksi šizofreničarku koja zavodi glumca Briana Geraghtyja, proslavljenog ulogom u Oscarom nagrađenom filmu "Narednik James".

Helenu je za naslovnicu aktualnog časopisa "The Best Shop" snimao Goran Matijašec, make up potpisuje Simona Antonović, a frizuru Anita Radulj za Keune Akademiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara