Hormonalni horoskop: Što je to i gdje ga besplatno možeš nabaviti?

Hormonalni horoskop: Što je to i gdje ga besplatno možeš nabaviti?

Foto: Hormone Horoscope, Tumblr

PONEKAD bi zaista bilo korisno znati kada će nas uloviti "žuta minuta" i kad ćemo biti nervozne, čangrizave ili pretjerano emotivne.

Svijet aplikacija koje nam pomažu upoznati se sa svojim tijelom iz dana u dan sve je napredniji pa je tako nastala i aplikacija "Hormone Horoscope" koja djeluje poput čarobne kugle, piše Stylist.

Aplikacija koristi najnoviju tehnologiju i podatke iz iscrpnih ispitivanja kako bi pratila naše raspoloženje na temelju menstrualnog ciklusa te nas upozorila na trenutke u kojima ćemo biti osjetljive.

Iz dana u dan aplikacija poprilično detaljno objašnjava što se događa tvom tijelu i kakva je trenutna razina hormona te kako oni utječu na tebe.

I to nije sve! Aplikacija nudi i brojne savjete koji olakšavaju dan te pomažu ženama da preuzmu svoje emocije i žive kvalitetnije.

Žena koja je stvorila "Hormone Horoscope" kaže kako ona može predvidjeti svašta - naše raspoloženje, povećanu želju za hranom, osjetljivost na bol, želju za romantikom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uistinu zanimljiv novitet osmislila je novinarka Gabrielle Lichterman koja već godinama proučava žene i njihov odnos s menstrualnim ciklusom, odnosno kako hormoni utječu na nas. Prije razvijanja aplikacije, napisala je knjigu "28 Days: What Your Cycle Reveals about Your Love Life, Moods and Potential".

Aplikacija je besplatna i vrlo jednostavna, a sve što trebaš napraviti je upisati informacije vezane za trajanje tvog ciklusa kako bi dobila "dnevni hormonalni horoskop".

Mi se bacamo na skidanje ove aplikacije, a ti?


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara