Juicy Couture želi vratiti plišane trenirke u modu

Juicy Couture želi vratiti plišane trenirke u modu

Foto: Instagram, Splash, Giphy

TKO bi mogao zaboraviti plišane trenirke Juicy Couture koje su u dvijetisućitima bile ultimativni hit!Ovaj brand nije prvi izbacio takve trenirke, no činjenica da su njihove modeli sa spuštenim strukom i zvonolikim nogovicama rado prigrlile celebrity cure s A-liste, postavio ih je na tron biznisa s mucastim trenirkama.

Paris Hilton 2005. godine

Naravno, najpopularnije su bile ružičaste trenirke iz kojih se nije skidala Paris Hilton, ali ni Britney Spears, Jessica Simpson i tada manje poznata Kim Kardsahian, a po popularnosti su ih slijedile ljubičasta, crna, bijela i plava trenirka koje su rado nosile Mariah Carey i Eva Longoria.

Eva Longoria 2009. godine

Kad su napokon dosadile svojim vlasnicama, Juicy Couture doživio je nagli pad prodaje u svojim buticima pa je tako 2014. zatvorio sve poslovnice u Americi.

Ipak, plišanoj modnoj priči još nije odzvonilo jer se robna kuća Bloomingdale's odlučila udružiti s ovim slavnim brandom te u modu pokušati vratiti ovaj udobni odjevni komad.

Britney Spears 2005. godine

Pokrenuta je i internet kampanja #TrackIsBack koja bi trebala podsjetiti žene na čari mekanih trenirki u bojama bombona.

Kolekcija će u prodaju izaći ovog ljeta i u njoj će se naći 2 vrste donjih dijelova - s ravnim i zvonolikim nogavicama, i dvije vrste gornjih dijelova - sa ili bez kapuljače.

Za donji dio djevojke će morati izdvojiti 88, a za gornji dio 108 dolara.

Hoće li ove trenirke uspjeti postići popularnost i u drugoj rundi, vidjet ćemo!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara