Label.m predstavio nove trendove za kosu

Label.m predstavio nove trendove za kosu

Foto: Press Foto

SAMO tjedan dana nakon što je prestižna londonska akademija Toni&Guy uz pomoć svog brenda za njegu kose Label.m presdtavila novu kolekciju frizura, ambasadori spomenutog brenda iskoristili su modnu pistu Portanova Fashion Incubatora kako bi domaćoj publici približili nove trendove u kosi.

Saša Pušenjak, Iva Gaurina i Zdravko Soleski iz studia Sasha, ambasadori Label.m-a, odabrali su tri modela - tri stila frizura kratku, poludugu (bob) i dugu kosu koja je šišana stepenasto. Za ove različite frizure birane su tri boje: plava, crvena i smeđa. Osim šišanja i bojenja kose prema najnovijem trendu koji stiže iz Londona prezentirano je stiliziranje kose s Label.m proizvodima. Nakon prezentacije kreativnog stiliziranja kose Label.m tim se povukao u backstage gdje je stvarao frizure viđene na modnoj pisti Portanova Fashion Incubatora - isključivo prema želji modnih dizajnera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je u trendu?

U trendu su kratke frizure, bob, duga stepenasto šišana kosa. Kombinacije su to ravnih rezova sa raščupanim pramenovima. Vrlo snažne teksture, puno volumena, kosa odignuta od glave. Šiške obavezne, pune, teške i omekšane na vrhovima. Frizure su vrlo glamurozne, ženstvene i nosive. Inspiraciju tražimo u 80-ima, al s nekim elementima 60-ih i 70-ih, ali prilagođeno današnjoj kulturi, potrebama mladih, načinu života i životnom ritmu. Boje koje se nose su tri osnovna tona: plava, crvena i smeđa, a hit su izbjeljene obrve - najavio je Saša Pušenjak najnoviji trend koji stiže iz Londona prema diktatu prestižne akademije Toni&Guy i njihovog brenda za njegu kose Label.m.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara