Misteriozna ljepotica Justina Biebera dobila prvu ozbiljnu modnu ponudu

Misteriozna ljepotica Justina Biebera dobila prvu ozbiljnu modnu ponudu

Foto: Instagram

ZA ovu ljepoticu svijet može zahvaliti Justinu Bieberu.

Krajem prošle godine, Justin je na svom Instagramu objavio sliku nepoznate ljepotice te zamolio fanove da mu pomognu da je pronađe.
 
Nije dugo trebalo da se sazna tko je mlada dama, koja neodoljivo podsjeća na rusku ljepoticu Irinu Shayk, a radi se o 17-godišnjoj Cindy Kimberly, koja živi u Costa Blanci u Španjolskoj te je ona beauty blogerica.
 
 
Iako je u početku zatvarala svoj Instagram profil, čini se kako je mlađahna ljepotica shvatila da to nema nikakvog smisla, barem ne kada je u pitanju zarada.
 
Naime, Cindy je dotad radila kao dadilja te zarađivala 30-ak kuna po satu, no sada su stigli i neki unosniji angažmani, a radi se konkretno o reviji na Madrid Fashion Weeku, koji će se održati u veljači.
 
Iako se još uvijek ne zna koju će reviju nositi lijepa Cindy, vjerujemo kako ćemo ju nakon toga, češće viđati na modnim pistama, ali i u časopisima, jer njezino bi lice ukrasilo svaki i to doslovno.
 
 
"Ljudi me svakodnevno zovu te nude sve i svašta. No, fokusirana sam na svoje obrazovanje i modne obaveze, koje imam od prije te sam obećala da ću ih ispuniti", otkrila je.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Sve mi se ovo čini kao bajka. U početku mi je sve ovo bilo previše i nisam znala kako se nositi sa svime, no sada sam se navikla", zaključila je.
 
Eto kako se život može promijeniti u sekundi. No, jedno moramo priznati: Justin ima ukusa...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara