Modni savjet Isaaca Mizrahija: Neuredan stil je najbolji!

Modni savjet Isaaca Mizrahija: Neuredan stil je najbolji!

Foto: nitrolicious

MODNI dizajner Isaac Mizrahi nedavno je u jednom intervjuu definirao pravo značenje stila, te kazao kako se istinski stil pojavljuje upravo onda kada se ne potrudimo izgledati dobro.

"Trenuci u kojima se samo probudite i nabacite na sebe prvi komad odjeće često su oni trenuci u kojima izgledamo najbolje, a samo se moramo probati suočiti sa činjenicom da tada izgledamo bolje nego kada uložimo mnogo truda u styling. To su oni trenuci kada šećemo psa i imamo rasparene cipele, a ipak nekako djelujemo vrlo uređeno. Nabacite dijamantnu ogrlicu na običnu trenirku i prihvatite svoju neurednost, izgledat ćete odlično".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Mizrahi također poručuje kako bi se svi trebali kloniti plastične kirurgije, pogotovo one na licu: "Plastična kirurgija na licu postarat će svakoga, a ne postoji bolji način za 40-godišnju ženu da izgleda kao da joj je 60. Lice pustite na miru, jer nitko ne izgleda dobro s operiranom facom. Znam da sam sada uvrijedio većinu svojih prijatelja, ali stojim iza toga".

Simpatični se dizajner tako odmaknuo od stereotipa u modnom svijetu, a moramo priznati kako se u potpunosti slažemo s njim: ležeran stil i prirodan izgled puno su bolji od isforsiranog looka, a svaka slika Victorie Beckham to itekako potvrđuje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara