Muški dijelovi tijela koje žene obožavaju

Muški dijelovi tijela koje žene obožavaju

Foto: Bon Bon

ŽENE zapravo i nisu toliko drugačije od muškaraca kada je fizička privlačnost u pitanju, a određeni dijelovi tijela izazivaju pravu erupciju uzbuđenja u njima. Premda je ženama za ostvarivanje veze potrebno nešto više od fizičke privlačnosti, i nas uzbuđuje pogled na određeni dio muškoga tijela. Seksi stražnjica, lijepa ramena i mišićavi torzo potaknuti će maštu žena, a većina žena obožava neke od ovih dijelova muškog tijela.

Ramena

Mnoge žene lude na muška ramena jer smatraju da je to najmuževniji dio muškog tijela. Posebno volimo kad su na ramenima vidljivi jasno definirani mišići,  što u nama budi osjećaj sigurnosti i zaštite. Široka ramena njima pokazuju da je riječ o snažnom i muževnom muškarcu koji će se moći brinuti za nas.

Prsa


Pogled na dobro građene muške grudi  ženama oduzima dah i budi nam poriv za dodirivanjem. Žene vole prelaziti rukama po lijepim muškim prsima, a posebno ih uzbuđuje kada im se lagano ocrtavaju mišići. Dlakava prsa nekim su ženama iznimno privlačna, dok druge vole onda glatka, no prsa su u svakom slučaju jedan od najseksi dijelova muškog tijela.

Usne


Baš kao i muškarci, i žene vole punije usne, jer one djeluju senzualno i privlačno. Čim žena primijeti lijepe usne na muškarcu, u njoj se budi želja za ljubljenjem i maženjem, kažu psiholozi. Pune muške usne koje se blago naziru u bradi od tri dana za nas su pravi okidač uzbuđenja i seksualne želje.

Jezik


Iako jezik nije nešto što se uočava na prvi pogled, za žene ima važnu vrijednost. Upravo je jezik odgovoran za brojna uživanja u seksu. Ženama nije toliko važan izgled jezika, ali nam je vrlo važno da se njihov partner njime zna dobro služiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bicepsi

Lijepo izraženi muški biceps ukazuje na muškarčevu snagu i muževnost. Osim toga, lijepo definirani bicepsi ženama pokazuju i da se muškarac brine za vlastito tijelo, a svi volimo muškarce koji se znaju brinuti za razne stvari, čak i kada su to oni sami.

Stražnjica

Jednako kao što muškarci promatraju ženske stražnjice, i žene pozorno gledaju muške. Na cijeni su čvrste zadnjice srednje veličine čiji se mišići prilikom hoda stežu. Za žene je to vrlo erotičan prizor koji nam budi seksualnu maštu.

Penis

Kad naiđe muškarac koji ih privlači, žene će neprimjetno skrenuti pogled na njegovo međunožje. Iako ne mogu puno vidjeti, ipak će naslutiti šta se tamo krije. Prema nekim istraživanjima, žene više vole veće penise. Međutim, svakoj je ženi puno važnija tehnika.

Bokovi


Bokove ne vole samo muškarci. I žene za vrijeme seksa vole osjetiti pod rukom čvrst i lijep muški bok. Način na koji se muški bokovi pokreću dok hoda ženama je vrlo privlačan. To je još jedna od stvari koja u ženskim očima ima muževno značenje.

Ruke


Veliki muški dlanovi i njegovani prsti ženama su neodoljivo seksi. Muške ruke za mnoge su žene sinonim muškosti. Osim što su to ruke koje ih dodiruju, to su i ruke koje rade te zarađuju za život. Muške ruke u ženskim očima imaju višestruku simboliku i ženama je jako važno da budu čiste i njegovane.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara