Najseksepilnija muška zanimanja

Najseksepilnija muška zanimanja

Foto: teenidols4you

NISU muškarci jedini koji maštaju o seksi djevojkama na radnom mjestu, a tajnica, medicinska sestra i učiteljica samo su jedna strana priče o seksi zanimanjima. Zanimanja koja ponekad možda i ne donose najveću zaradu itekako su seksi, a žene će se uvijek okrenuti za nekim od ovih tipova.

Fitness instruktor


Sati provedeni u teretani rezultiraju isklesanim tijelima koje žene itekako primjećuju i vole promatrati s osmjehom na licu.

Kuhar

Osim što ljubav ide kroz želudac, a prava hrana može probuditi strast i požudu, ovakav muškarac odmaknut će vas od štednjaka i omogućiti gotovu, pripremljenu romantičnu večeru iz snova.

Showbiznis

Glumci i pjevači česti su predmet maštanja žena diljem svijeta. Bilo da sanjate o nježnoj duši, zločestom dečku ili sirovom snagatoru u ovoj kategoriji ima prostora za svaki ukus, a kažu kako su glumci većinom vrlo zanimljivi i inteligentni sugovornici.

Vrtlar

Mladi vrtlar čvrstog preplanulog tijela i sirove muške snage san je svake žene. Jesu li za to odgovorni filmovi u kojima bogatašice žude za zgodnim mladićem koji održava njihov dom, ili jednostavno sam prizor budi i uspaljuje maštu, ostavit ćemo vas da razmislite.

Odvjetnik

Uz odvjetnike se vežu pojmovi uspjeh, inteligencija i sigurnost koji u kombinaciji s elegantnim odijelom, urednom bradom i frizurom, ali i debljim novčanikom ovo zanimanje stavlja na čvrstu šestu poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doktor

Uniforme su uvijek bile plod ženske mašte i do danas je ostalo isto. Gospoda u bijelim kutama simboliziraju kontrolu i moć što je ponekad ženama puno važnije od samog fizičkog izgleda.

Vatrogasac

Ovo zanimanje još od pamtivijeka mami ženske uzdahe. Snažan, oznojen muškarac koji vas može zaštititi prizor je koji se ponekad ušulja u gotovo svaku žensku maštariju.

Policajac

Čuvari reda, posebno specijalne jedinice odabir su žena koje se uz autoritet vole osjećati sigurno i zaštićeno. Iako u 21. Stoljeću žene vole samostalnost, većina će se složiti kako je ponekad ugodno kada znate da vas netko pazi i mazi.

Sport

Sportaši, njihovo mišićavo tijelo i moto u zdravom tijelu zdrav duh, mnogima su neodoljivi. A još kada je riječ o nogometašima i njihovom podebljem bankovnom računu maštarijama nema kraja.

Pilot

Ovo zanimanje na samom je vrhu još od prvih uzdizanja u nebeske visine, a dodatno ga je začinio i Tom Cruise u filmu "Top Gun". Bilo da je riječ o klasičnom ili onom vojnom, maštarijama o moćnom pilotu u elegantnoj uniformi koji sam savladava ogromnu letjelicu nema kraja.Najseksi muška zanimanja

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara