Nova zvijezda na glazbenom nebu: Lana Del Rey

Foto: themusicninja

ZASIGURNO ste već čuli za Lanu del Rey, novo zanimljivo lice na svjetskoj glazbenoj sceni, mladoj glazbenici koja je oduševila publiku i kritičare. Pravo ime joj je Elizabeth Grant i dolazi iz New Yorka, a umjetničko ime spoj je imena američke glumice Lane Turner i Forda Del Reya. Njen singl "Video Games" postigao je toliki uspjeh da je na njemačkoj top ljestvici  još uvijek na prvoj poziciji, a na austrijskoj među top 10 najslušanijih pjesama. "Video Games" prvi put je producirana na premijernom spotu tv - serije "Ringer" 28. rujna ove godine i to u ključnoj sceni koja je uključivala samu Lanu Del Rey. Njen album nazvan je "Born to die" i izaći će najprije u Irskoj 27. siječnja 2012., a 30. siječnja će se moći kupiti i u ostalim europskim državama.

Lana Del Rey pokrenula  je lavinu priča o sebi i svojom karizmatičnom pojavom osigurala veoma dobru poziciju u medijima. Dok cijeli svijet bruji o njoj, glazbeni kritičari oduševljeno proučavaju njene uratke i nazivaju je novom Nancy Sinatrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom intervjua koji je vodila britanska novinarka Rosie Swash, Lana joj je priznala da nije pustila pjesmu "Video games"  u javnost s namjerom da postane svjetski top singl. "Stavila sam je online jer mi je omiljena, no ljudi su je zaista dobro prihvatili i reakcije su bile više nego dobre. No, ta je pjesma zaista tužna i ja sam bila tužna svaki put kada sam je pjevala. I dan danas znam plakati kada je izvodim.", kaže simpatična Lana.

Izgleda da će ova dvadesetpetogodišnja glazbena diva postati još jedna zvijezda kojoj se trag ne može izgubiti tako lako s obzirom na veličinu uspjeha koji je postigla i brzinu oduševljenja koje se širi kuloarima kada čuju njen glas.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara