Oprez! Znakovi da je tvoj dečko poprilično nesiguran u sebe

Oprez! Znakovi da je tvoj dečko poprilično nesiguran u sebe

Foto: Karl Lagerfeld

NESIGURNOST - jedna od onih kvaliteta koje i najseksi čovjeka na svijetu mogu pretvoriti u neprivlačnog luzera. Veze s nesigurnim ljudima nikada nisu zabavne, a ako sumnjaš da je tvoj dečko nesiguran u sebe, ovo su znakovi koji to potvrđuju.

Nema prijatelje
 
Ti si mu NAJBOLJI prijatelj, što u teoriji zvuči simpatično, ali u praksi znači da će vjerojatno imati ljubomorne ispade kad odeš van s frendicama.
 
Uvjeren je da još voliš bivšeg
 
A ti mu za to nisi dala nikakav povod. Ovo uvjerenje proizlazi iz njegove nesigurnosti i činjenice da misli da te ne zaslužuje, a ne postoji način da ga uvjeriš u suprotno.
 
"Voli te"
 
Nakon 3 tjedna veze. Zaljubljenost je divna stvar ali frajer koji ti kaže da te voli nakon tako kratkog vremena to najčešće radi jer se boji da će te izgubiti.
 
Uhodi te
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Facebook, instagram, možda čak i uživo… frajer koji je nesiguran u sebe će iskoristiti svaku priliku da se uvjeri da su njegove sumnje bile točne. 
 
Treba te
 
Stalno, i ne shvaća da i ti trebaš vrijeme za sebe. Nesiguran frajer se boji da će te izgubiti čim te ispusti iz vida, pa se ne miče od tebe.
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara