Osam romantičnih komedija koje moraš pogledati čak i ako mrziš romantične filmove

Osam romantičnih komedija koje moraš pogledati čak i ako mrziš romantične filmove

Foto: fanpop

AKO si jedna od onih koja smatra da romantične komedije loše utječu na percepciju muškaraca i na pogled prema ljubavi, ako te živciraju klišeji poput onog da ljubav uvijek pobjedi na kraju i smatraš da samo ljubav nije dovoljna da bi veza uspjela, razmisli ponovo! Dobar film je - dobar film, bez obzira na to za koju je publiku namijenjen, pa ga isto tako vrijedi pogledati . Ove zanimljive priče namamit će osmijeh na lice i "najneromatičnijem" srcu, a neke od njih će vam promijeniti viziju ljubavi zauvijek. Donosimo ti popis od osam romantičnih komedija koje moraš pogledati čak i ako mrziš romantične komedije. 

"500 dana ljubavi"


Joseph Gordon-Levitt i Zooey Deschanel glume u filmu o dečku koji je opsjednut ljubavlju i curi koja u ljubav ne vjeruje.

"Juno"

Ellen Page i Michael Cera su zvijezde genijalne priče o mladoj ljubavi, neplaniranoj trudnoći i posvojenju.
 
"Amelie"

Slatka Audrey Tautou glumi konobaricu koja svojoj simpatiji šalje fotografije i zagonetke, skrivajući svoj pravi identitet kako bi njihov prvi susret učinila nezaboravnim.

"Kako izgubiti frajera u 10 dana"


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Duhovita Kate Hudson pokušava činiti sve što cura ne bi smjela raditi u vezi, ali ne zna da njezin partner Matthew McConaughey također ima opak plan da ih bez obzira na sve što dulje zadrži zajedno.

"Zaboraviti Sarah Marshall"


Jason Segal namjerava provesti odmor na Havajima kako bi zaboravio svoju bivšu djevojku Saru, no ona slučajno tamo ljetuje sa svojim novim frajerom kojeg glumi Russell Brand.

"Užitak je posao"


Ashton Kutcher glumi bahatog ženskaroša koji se zaljubljuje u curu sa sličnim osobinama.

"Lars ima curu"

Usamljeni Ryan Gosling kupuje lutku na napuhavanje i pretvara se da mu je to prava djevojka. Uskoro i njegova okolina počinje prihvaćati ovu neobičnu i pomalo tužnu ljubavnu priču.

"Najslađe stvorenje"

Cameron Diaz kreće na put s najboljom frendicom Christinom Applegate kako bi ponovo vidjela muškarca iz svojih snova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara