Pet znakova da te želi natrag

Foto: Guess

TVOJ se bivši kraj tebe ponaša na način koji više sliči prvom upucavanju nego odnosu koji dolazi nakon prekida? Ako je on razlog zbog kojeg ste prekinuli, a pokazuje znakove da želi ostati u kontaktu, moguće je da te želi natrag. Iako se koji put njegovo ponašanje može krivo protumačiti, ovih 5 znakova dokazuju da te stvarno želi natrag.

Stalno spominje svoje nove vrline

Čak i ako je on taj koji je prekinuo vezu, tip koji te želi natrag će se truditi da ga počneš gledati novim očima. Njegovi česti odlasci u teretanu, njegov novi posao, pa čak i čudni hobi kojim se počeo baviti: sve će to biti teme o kojima će rado pričati kako bi te zadivio i ponovno osvojio.

Ispričava se i za najmanje stvari

Iako je prije stalno griješio i nije previše mario za to, ako te želi ponovno osvojiti, tip će se ispričavati i za najmanje sitnice. Ako je rekao da će ti se javiti a nije, opravdati će se najbolje što zna i inzistirati na šansi da ispravi stvari, što je možda bilo nezamislivo dok ste bili u vezi.


Planira mjesto slučajnog susreta


Tvoj bivši jako dobro zna gdje provodiš slobodno vrijeme, a ako te želi natrag, pojavit će se na tom mjestu iako dok ste bili zajedno nikada nije htio dolaziti tamo. Slučajni susreti u ovom slučaju znače da te želi ponovno vidjeti, i dati ti do znanja da mu nedostaješ.

Ima vremena za tebe

Prije je uvijek bio zaposlen, no sada pronalazi vremena da te vidi i druži se sa tobom. Odgovara na poruke, zove te i aktivno sudjeluje u tvojem društvenom životu kada god može, što nije bi o slučaj u vezi. Ako se jako trudi kako bi bio u društvu s tobom, znači da mu nedostaješ i da te vjerojatno želi natrag.

Priča o tome što je moglo biti


Ako tip razmišlja o tome kako bi bilo da ste još uvijek zajedno i još to dijeli s tobom, znači da ti suptilno pokušava dati do znanja da bi volio pokušati ponovno. Možda mu je neugodno to priznati, a možda i čeka tvoj prvi korak. U svakom slučaju, vjerojatno te želi natrag.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara