Pijanstvo je samo jedan: 6 glavnih razloga zašto se mladenci ne seksaju na prvu bračnu noć

Pijanstvo je samo jedan: 6 glavnih razloga zašto se mladenci ne seksaju na prvu bračnu noć

Foto: WeHeartIt

VJERUJEMO kako mislite da se većina novopečenih bračnih parova, na prvu bračnu noć, prepušta seksualnim čarima.

Nedavno smo vam i otkrili rezultate jednog istraživanja, koje je proveo poznati brend donjeg rublja Bluebella, i to na 1000 parova, a ono je otkrilo kako čak 52 posto mladenaca ne vodi ljubav u prvoj bračnoj noći.

Trećina parova otkrila je kako se seksu prepuštaju tek jutro poslije, dok je svaki deseti par otkrio kako se radi o razdoblju od 48 sati nakon vjenčanja.

A koji su glavni razlozi izostanka seksa na prvu bračnu noć? Ovo je nekoliko glavnih.

1. Iscrpljenost

Ovo je svakako razlog broj 1 među novopečenim mladencima, zašto ne vode ljubav na prvu bračnu noć, a to nimalo ne čudi, obzirom na dugo planiranje i organizaciju tog važnog dana, koji je stresan sam po sebi. Iako je to dan kada se slavi ljubav mladenaca, oni su uglavnom fokusirani na svoje goste i to kako se oni zabavljaju.

2. Previše alkohola

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi žele nazdraviti s mladencima, a čašica po čašica vode do umora te time i do nedostatka želje za intimnošću. Još ako se ne nađe vremena za hranu ili se ne može dovoljno jesti zbog uzbuđenja...

3. Bez poticaja

Stvari više nisu kao nekad: za većinu parova, prva bračna noć nije noć kada oni gube nevinost. Većina se ljudi, prije prve bračne noći, puno puta seksala pa nije situacija da sada moraju. Ako to ne rade na uobičajene dane, kada su umorni ili pripiti, zašto bi morali sad?

4. Druženje s prijateljima i obitelji

Seksualnim čarima moći ćete se prepustiti bilo koji dan do kraja vašeg života, a ovakva noć događa se samo jednom u životu, uglavnom... Zato ste odlučili ostati na plesnom podiju s dragim ljudima i ludo se zabavljati, dok sve ostalo može pričekati.

5. Posvađali ste se

Možda mislite kako je to nemoguće, no jedno britansko istraživanje otkrilo je zanimljive rezultate: 32 posto mladenaca priznalo je kako je spavalo s najmanje dvoje gostiju na vjenčanju, 20 posto mladoženja priznalo je kako ih je privukla druga žena na dan njihovog vjenčanja, a mladenke priznaju kako su se još premišljale oko svega, noć prije vjenčanja. Sve što je potrebno za svađu, jest naslućivanje jedne od tih stvari, da stvari krenu krivim putem, odnosno prema svađi.

6. Dan za ljubav, a ne seks

Slađi razlog, od svih gore navedenih, svakako je taj što mladenci žele tu noć proslaviti svoju ljubav. Kada dođete u sobu i napokon legnete u krevet, to je često prvi put da ste zajedno sami, nakon što ste rekli "uzimam". Sada je vrijeme za razgovor, pretresanje tračeva ili samo gledanje i maženje, jer ipak ste sada muž i žena.

 

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara