Pitali smo dečke: Na koji film najčešće plaču?

Foto: fanpop, dvdverdict

CURA će zaplakati na puno romantičnih scena, no film koji rasplače muškarca je ipak rijetkost. Neki plaču češće, neki ne tako često, neki neće priznati da plaču, ali u svakom od njih postoji jedan osjećajni tip kojem barem oko zasuzi na neku dirljivu scenu. Pitali smo dečke koji ih filmovi pretvaraju u emotivce.

"Jako sam težak za suzama, i ne plačem na one klasične romantične filmove. Ipak, kada želim olakšati dušu, uvijek se mogu isplakati na film Hachi: A Dog's Tale. Ne volim filmove sa životinjama jer uvijek pate u filmu, no ovaj me baš zna jako dirnuti" kaže Marinko.

"Film na koji sam se baš isplakao bio je 'Marley and Me', jer se u njemu pojavljuje pas koji me jako podsjeća na moju kuju koja je uginula mjesec dana prije nego što sam pogledao film. Bio sam sam doma kad sam ga gledao, i pošteno sam se isplakao", priznao je Marko.

Goran G. kaže: "Ja sam plakao na 'Braveheart'. Jednostavno me pogodila snaga koju je Mel Gibson imao kada su ga mučili i koliko je snažno stajao iza svojih uvjerenja. Ne znam, jednostavno te pogodi kad je netko toliko strastven prema domovini."

"Plakao sam na 'Ice Age'. Mislim da svaki tip tu i tamo mora pustiti suzu, a ako kaže da to nikad ne radi, vjerojatno ga je strah da će ga proglasiti prevelikim emotivcem. Kada Sabljasti tigar umre zbog dobrog djela, dođu mi suze na oči, jer je u cijelom filmu negativni lik." kaže Kruno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lion King je jedan od onih filmova na koji se vjerojatno svaki tip rasplače. Gledao sam ga više puta, i svaki put me pogodi kada Mufasa umre i Scar kaže Simbi da je to sve njegova krivica. Obožavam lavove, pa je to vjerojatno još veći razlog zašto plačem na ovaj film", kaže Luka.

"Film 'Green Mile' me svaki puta rasplače. Tematika je duboka, glumci su odlični, a način na koji dobro pobjeđuje zlo na kraju mi jednostavno izmami suzu. No ipak ga pokušavam gledati sam, jer mi je neugodno zaplakati pred frendovima", priznaje Denis.

"Ovo je možda malo čudno, ali ja sam plakao na film 300. Iako je to muževan film sa puno borbe, kraj u kojem kralj Leonid umire za svoju kraljicu mi je jako dirljiv. Pred frendovima ipak ne bih priznao da plačem na 300, ali kad ga gledam sam, pustim suzu na kraju", rekao je Ivan.

"Ne plačem na filmove, jednostavno nisam taj tip", priznaje Goran M. "Plačem za vrijeme filma ako se udarim negdje, ali stvarno nisam nikada pustio suzu zbog neke scene u filmu."

Vlado kaže: "A 'Perfect World' mi je fino nasuzio oči. Žene se ponose svojim majčinskim osjećajima, a muški svoje očinske skrivaju, a ovaj film igra na tu kartu i baš me pogodio. Love actually je još jedan od filmova na koje nisam ravnodušan, a tu je i scena privođenja Ramba; nije mi svejedno kada privode nedužnog čovjeka."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara