Pogreške koje rade gotovo sve prevarene žene

Pogreške koje rade gotovo sve prevarene žene

Foto: Dior

ZNAMO da vam nije lako, no nemojte padati u ove zamke.

1. Krivite ljubavnicu

Ona ga je zavodila i na kraju zavela, ona je znala da je on zauzet, ona je... Slobodna i ima pravo raditi što hoće! Naravno da je mogla izabrati slobodnog muškarca, no glavni krivac je ipak on, koji je bio zauzet i nije smio raditi što hoće.

2. Krivite sebe

Čak i ako u posljednje vrijeme vaša veza nije bila na dobrom putu, to i dalje nije opravdanje za prevaru. A ako je bio toliko nesretan, iz bilo kojeg razloga, onda je prvo trebao sve raščistiti s vama, a tek onda krenuti dalje. Prema tome, prestanite se kriviti za njegove postupke, jer s vama je sve u redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. Obračunavate se preko društvenih mreža

Ovo je stvar koja se tiče samo vas dvoje i vama najbližih ljudi, kojima ćete se prirodno izjadati te u njima pronaći utjehu. Nitko drugi ne bi trebao biti svjedok vaše boli iili bijesa, posebno ne kolege s posla, poznanici, šef i slično. Upravo zato, suzdržite se od bilo kakvih objava takve vrste na društvenim mrežama, jer nikada ne znate tko ih gleda.

4. Osvećujete se

Iako znamo da vam nije nimalo lako te se u vama sada miješaju razni osjećaji, duboko udahnite te se sjetite da morate ostati dama. Bilo kakvom vrstom osvete, dajete povod ljudima da pričaju te nepotrebno rastežu tu priču. Kada se ponašate damski, samo on pada u njihovim očima, a vi se uzdižete. Neka tako i ostane!

5. Opraštate mu

Nećemo vam soliti pamet, no samo ćemo reći da ima nešto u onoj staroj poslovici: tko prevari jednom, opet će... Pa ako ste spremni biti u takvoj vezi, u kojoj nema povjerenja, samo naprijed. Ako želite biti istinski sretni, krenite dalje.

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara