Prijavite se: Izbor za kraljicu Jadrana održat će se na prekrasnom Rabu

Prijavite se: Izbor za kraljicu Jadrana održat će se na prekrasnom Rabu

Foto: Press Foto

Izbor za kraljicu Hrvatske jedan je od najstarijih izbora ljepote koji se tradicionalno održava već više od dva desetljeća i koji je iznjedrio neke od naših najpoznatijih ljepotica. Njemu prethodi također dobro poznati izbor Kraljice Jadrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasaZa titulu najljepše od najljepših natjecat će se finalistice iz svih dijelova našeg prekrasnog Jadrana, od Pule pa sve do Dubrovnika. Izbor će se održati 19. kolovoza 2016., a mjesto održavanja i ove godine je terasa turističkog naselja San Marino, točnije mjestašce Lopar na otoku Rabu, koji je poznat po Rajskoj plaži, jednoj od najljepših pješčanih plaža na Jadranu. Novoizabranoj Kraljici krunu će predati prošlogodišnja Kraljica Jadrana, prelijepa Puljanka Ena Dellabernardina.

Još uvijek nije kasno za prijave, stoga se pozivaju sve zainteresirane ljepotice iz obalnih gradova da se prijave na link http://www.kraljica-hrvatske.hr/prijavi-se/  i okite laskavom titulom nove Kraljice Jadrana za Kraljicu Hrvatske! Nezaboravno iskustvo, druženje, zabava i nova poznanstva su zagarantirani. Prema riječima organizatora: „Imamo krunu, tražimo kraljicu dostojnu da ju nosi!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara