Sedam znakova da mu baš i nisi napeta

Foto: shutterstock

TIP s kojim se viđaš već neko vrijeme može djelovati kao da želi usporiti, no njegovo ponašanje može i biti pokazatelj nečeg sasvim drugog. Njegove izlike da nije spreman za vezu mogu biti istina, samo pazi da to ne znači da nije spreman za vezu s tobom. Ako nisi sigurna je li ozbiljan ili se samo zabavlja, provjeri ima li neke od ovih navika.

Komunicira samo preko SMS-a i maila


Moderna tehnologija skoro u potpunosti miče potrebu pričanja na telefon s nekim tko ti se sviđa, no telefonski razgovori su ipak mnogo intimniji od poruka. Ako nikada ne čuješ njegov glas, to može značiti da mu se ne da pretjerano truditi te da mu je lakše samo poslati kratki SMS.

Kaže da nije materijal za vezu


Neki su dečki sasvim otvoreni s djevojkama te ih unaprijed upozoravaju da nisu spremni na vezu. To na žalost u većini slučajeva znači da još nisu upoznali djevojku s kojom bi ostali u vezi, a ako se pretjerano trudi kako bi ti to pokazao, možda je vrijeme da pronađeš nekoga tko je materijal za vezu, s tobom.

Pun je obećanja


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Njegova obećanja često ostaju neispunjena? Ako te zove k sebi kako bi pogledali film, a na kraju se večer pretvori u brzinski seks nakon kojeg je on jako umoran i ti odlaziš kući, ovaj tip samo želi fizičku vezu. Zna točno kako te namamiti, a umjesto da trpiš njegova obećanja, obećaj sebi da ćeš naći nekoga tko zna cijeniti tvoje vrijeme.

Radi planove u zadnji čas


Njegovi pozivi na druženje često su u zadnji čas, a ponekad će i prikriti svoje namjere da te samo iskoristi, govoreći kako ima jako puno posla, no svejedno bi te htio vidjeti poslije toga. Dogovaranje u zadnji čas znači da ne cijeni tvoje vrijeme, i da misli kako ga čekaš da te nazove. Ako se još k tome naljuti kada mu kažeš da ne možeš doći, ovaj je tip definitivno za baciti.

Izbjegava razgovor


Spreman je pričati o svemu, pogotovo ako to vodi k seksu, no nakon seksa je nezainteresiran i ne pada mu na pamet slušati bilo što mu imaš za reći. Tip koji nije zagrijan neće htjeti znati puno stvari o tebi, a raspon tema držati će na minimalnoj razini. Učiniti će točno onoliko koliko treba da bi spavala s njim, ali ni trunkicu više od toga.

Ne upoznaje te sa svojim frendovima


Tip koji te skriva od svojih prijatelja sigurno nije ozbiljan kada si ti u pitanju. Ako se ne javlja na telefon dok si kod njega, izbjegava reći da je s tobom kada telefonira s nekim i ne zove te na druženje izvan spavaće sobe, definitivno mu služiš samo za seks. On će ti možda reći da si ti njegova mala tajna, no zašto bi te uopće skrivao?

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara