Seks poze kao stvorene za muškarce s manjkom centimetara

Seks poze kao stvorene za muškarce s manjkom centimetara

Foto: GQ

NO, prije svega, pobrinite se za predigru.

Neke će žene reći kako im veličina nije bitna, dok druge pate na istu. Kako god bilo, postoje muškarci koji tamo dolje nisu toliko obdareni koliko bi htjeli biti ili koliko bi njihove partnerice htjele da budu, no ovdje je jedina pomoć usavršavanje tehnike.

Stručnjaci tako preporučuju vođenje računa o predigri, zbog vrlo jednostavne računice: što je partnerica uzbuđenija, lakše će doživjeti vrhunac. Također, nije ni loše uvesti u spavaću sobu seksualna pomagala, koja su danas doista raznolika.

A što se tiče seksualnih poza, postoji ih nekoliko, koje su kao stvorene za ovakve slučajeve.

1. Doggy

Kao prvo, doggy je jedna od omiljenih muških poza, a kao drugo, ova poza omogućuje duboku penetraciju pa će žena imati osjećaj kao da je penis puno veći. Osjećaj će biti još intenzivniji, što je stražnjica više.

2. Zečje uši

Žena u ovoj pozi leži na leđima, a noge podiže tako da su joj koljena u visini ušiju. Ispod stražnjice nikada nije loše staviti i jastuk, kako bi kut penetracije bio što bolji. Uz to, muškarac tako lako može rukom stimulirati klitoris ili bradavice, za dodatno uzbuđenje.

3. Zmija

Dok ležite na trbuhu, stisnite noge te lagano podignite stražnjicu. I ovdje se možete poslužiti jastukom, zbog boljeg kuta, ali i više udobnosti. Za još intenzivnju penetraciju, neka vam partner stisne bedra.

4. Ona gore

Biti na vrhu, stavlja savršenu količinu pritiska na vaš klitoris te vam omogućuje da kontrolirate dubinu i kut penetracije. Ova poza daje penisu i puno bolji pristup G-točki te ženi bolju mogućnost kretanja, onako kako joj najviše odgovara.

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara