Šest tipova koji te neće usrećiti

Foto: Guess

NITI jedan od ovih tipova nije tvoj Princ, ma koliko god ti to željela. Umjesto da te usreći, kad-tad će ti početi smetati, pa je možda bolje da ga se riješiš na vrijeme.

Tip koji mrzi svoj posao

Nitko ne obožava svoj posao (osim Hollywoodskih glumaca i drugih sretnika), no tip koji mrzi posao koji radi s vremenom će zamrziti sebe, i tebe. Na poslu provodimo jako puno vremena, a mržnja koju imamo prema njemu postaje autodestruktivni mehanizam koji nas izjeda. Stres koji nosimo kući čini nas nervoznima i nakon radnog vremena, što nikako nije dobro za vezu. Za njegov stres biti ćeš kriva ti, jer se na šefa ne smije derati.

Tip koji je zaljubljen u svoju mamu

Lijepo je imati posebnu vezu s majkom, no ako tvoj tip izgleda kao da čeka legalizaciju braka s roditeljima, imaš problem. Njegova će mama uvijek biti najbolja, na prvom mjestu, a svaki tvoj trud biti će neusporediv sa njenim uspjesima koji je čine superiornom. Nemoj ga ni pokušati promijeniti, ovo je duboko ukorijenjeno u njemu.

Tip koji je ovisan o komplimentima

Njemu se svi uvijek moraju diviti, njegove stvari su uvijek bolje od tuđih, a ljude dijeli na one koji mu se dive i one s kojima se nema namjeru družiti. Narcisoidan, površan i ovisan o hvali, ovaj će te tip odbaciti prvom prilikom, a radije će provesti 5 nekvalitetnih minuta uživajući u divljenju drugih nego kvalitetno poslijepodne sa prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tip koji ima prijatelje s kojima te ne upoznaje

Stalno se nalazi s njima, šalje poruke i priča na telefon, ali te nikada nije upoznao sa svojim prijateljima. Možda te vara, možda i ne, ali u svakom slučaju, ovaj tip odvaja tebe od svega ostalog. Tip koji tako razdjeljuje život ili se srami tebe, ili se srami svojih prijatelja, što nikako nije dobar znak.

Tip koji te mora spasiti

Ako tvoj dečko ima povijest djevojaka koje je trebalo spašavati, znači da je ovisan o drami i želi se osjećati potrebnim. Problem je da će u trenutku kada se tvoj život počinje smirivati izgubiti interes, a fokus će se prebaciti na njegove probleme i nesigurnosti, sa čime se ne želi baviti.

Tip koji je radoholičar


Njemu je posao prva i jedina ljubav, a često u krevet umjesto tebe nosi laptop. Tip koji ima potrebu stalno raditi i imati kontrolu nad svime takav je i u vezi, a s njim te očekuje mnogo propuštenih rođendana i zabava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara