Sorry Calvin, ali on je Bond, James Bond: Tom Hiddleston novi je dečko Taylor Swift

Sorry Calvin, ali on je Bond, James Bond: Tom Hiddleston novi je dečko Taylor Swift

Foto: Splash News, Instagram

ČINI se kako je Taylor krenula dalje.

Prije dva tjedna, svijetom je kao bomba odjeknula vijest kako je slavni DJ Calvin Harris napucao svoju djevojku Taylor Swift, nakon svega 15 mjeseci ljubavi.Razlog je navodno bio nedostatak strasti te činjenica kako su bolje funkcionirali kao prijatelji nego ljubavnici, a navodno je slavna pjevačica istovremeno bila jako tužna, ali i ljuta i razočarana.

No, čini se kako je takve osjećaje ostavila iza sebe, obzirom da je uhvaćena kako izmjenjuje nježnosti s glumcem Tomom Hiddlestonom, za kojeg se šuška kako će biti novi James Bond.Par je uhvaćen na plaži, u blizini njezine vile u Watch Hillu na Rhode Islandu, a na fotografijama koje je objavio britanski The Sun, par je uživao u razgovoru, slikanju i poljupcima pa nije bilo nikakve sumnje u to o čemu se ovdje radi.

"Vidjeli su se nekoliko puta i Taylor se osjeća vrlo ugodno u njegovom društvu, no to još uvijek nije ništa službeno. Ona želi da stvari idu polako, ne želi samo uskočiti u novu vezu", otkrio je nepoznati izvor. U isto vrijeme, Calvina navodno ni najmanje ne smeta činjenica što njegova bivša ima novog frajera. "On samo želi da ona bude sretna. Oni jednostavno nisu bili dobar par."Sjećate se kako je u svibnju slavni duo ukrao show na Met Gali, gdje su zaplesali zajedno? Taylor je već tada stigla na crveni tepih sama, a čitavu večer se nije odvajala od Toma...  Samo se nadamo kako će ovoga puta imati više sreće.

Slike para možete pogledati ovdje!

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara