Što (ne)smiješ donijeti u njegov stan

Foto: shutterstock

TVOJ dečko i ti ste jako bliski i počeo te pozivati da prespavaš kod njega. Ovaj korak u vezi je prirodan, a s vremenom ćeš htjeti ostaviti neke stvari u njegovom stanu. Kako ne bi pretjerala i natjerala ga da pomisli kako se pokušavaš useliti, pročitaj što frajeri smatraju normalnim, a što pretjerivanjem.

Četkica za zube


Svjež dah ujutro je ključan za većinu ljudi, a ako ste tek počeli prakticirati prespavance, ponesi četkicu sa sobom, ali ju nemoj ostavljati kod njega. U trenutku kada ti kaže da si poneseš jednu koju ćeš imati kod njega, ili ti on kupi jednu, to postaje u redu, no prije toga riskiraš da pomisli kako si spremna preuzeti njegovu kupaonicu.

Odjeća

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ovisno o tome što ostavljaš, tvoj tip može o tebi misliti da si spontana djevojka koja voli komfor, ili djevojka koja je spremna na useljenje. Ponijeti čist par donjeg rublja ili čarapa je sasvim u redu, no pokušaj ne ostavljati svoje grudnjake, čarape i majice u velikim količinama, jer bi ga to moglo prestrašiti.

Sitnice


Gumica za kosu, ulošci i tamponi tebi se možda čine kao bezazlene stvari koje ništa ne znače, no on u njima može vidjeti tvoj pokušaj preuzimanja njegovog osobnog prostora. Za početak nosi te stvari sa sobom u torbi, a njegove ladice nemoj pretvarati u drogeriju.

Majica za spavanje


Za početak spavaj u njegovoj, a kada ju skidaš, ostavi na njoj malo svog najdražeg parfema. On će mirisati i dugo nakon što odeš iz stana, a tvoj će dragi možda poželjeti tvoju četkicu za zube u svojoj čaši.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara